Ідеальний смак! Свинячі ребра в духовці - те, що треба до святкового столу

Про смачні свинячі реберця стільки всього сказано, що і додати нічого. Хіба що тільки рецепт ніжних реберець, передають Патріоти України.

Інгрідієнти:

  • 1кг свинячих ребер
  • сіль, перець - за смаком

Суміш для натирання (приготувати з розрахунку 100 г на 1 кг м'яса)

  • 1 ст. л. меду
  • 1 ст. л. гірчиця готова міцна
  • 0,5 ч. л. паприки
  • 1 ст. л. суміші трав для свинини
  • 3 ст. л. рослинної олії

Приготування:

Ребра потрібно підібрати не особливо жирні, з мінімальними прошарками сала. Посолити, посипати перцем і залишити маринуватися на ніч в холодильнику.

Далі ребра треба проварити в підсоленій воді 20 хв. під кришкою. Води дати стільки, щоб вона покрила не більше половини ребер.Приготувати суміш для намазування ребер. Ребра вийняти і остудити злегка. Обмазати їх з усіх боків сумішшю. 1/3 суміші відкласти на потім.

Помістити ребра в нагріту до 160 С духовку на 20 хв. Дістати, обмазати ребра ще раз і перевернути. Дати зарум'яниться з усіх боків, перевертаючи їх з боку на бік. Стежити за реберцями і якщо вони у вас придбали рум'янець з усіх сторін подавати на стіл!

Це може здивувати! Чому старі рушники краще вбирають вологу, ніж нові

понеділок, 19 травень 2025, 16:44

Старі рушники справді поглинають вологу краще, ніж нові – і це не відчуття, а науковий факт. Вони позбавляються заводських покриттів, їхні волокна розпушуються, і з часом тканина "працює" так, як і має, передають Патріоти України. Проте важливо не допу...

Бережіться! Лікар назвав п’ять основних симптомів раку, з якими багато хто не піде на обстеження

понеділок, 19 травень 2025, 16:24

Лікар Національної служби охорони здоров’я Великої Британії (NHS) Сурадж Кукадія розкрив п’ять ключових ознак раку і порадив звернутися до терапевта загальної практики негайно, якщо у вас є будь-які з цих симптомів, передають Патріоти України. За слова...