Всі люблять терті пиріги за їх універсальність між шарами тертого теста можна прокласти будь-яку начинку: сир, терті яблука з цукром, густе варення без кісточок, шоколадна крихта. передають Патріоти України. З цим тістом ніколи не виникає проблем, пиріг дуже смачний і готується дуже просто.
Інгредієнти
Для тіста
Для начинки
Рецепт приготування
Тісто:
З'єднайте борошно з розпушувачем, м'яким вершковим маслом, цукром, вершками і яйцем.
Замішуємо досить круте тісто, збираємо його в кулю, загортаємо у плівку і кладемо в холодильник.
Для сирної начинки змішуємо сир, цукор і вершки.
Збиваємо блендером до однорідної гладкої сирної маси.
Дістаємо тісто з холодильника, поділяємо на дві частини.
Одну частину тіста натираємо (велика терка) прямо у форму, розподіляємо, щоб шар був по товщині скрізь однаковим.
На крихту викладаємо сирну начинку і розрівнюємо її ложкою, щоб начинка повністю покрила нижній шар крихти тесту.
Другу частину тіста також натираємо і засипаємо сирну начинку.
Випікаємо пиріг при 180 С протягом 30-35 хвилин. Готовий пиріг ще теплим розрізаємо на шматочки.
Приємного апетиту!
Українські фермери цього літа знову опинилися віч-на-віч з небезпекою - полчища сарани атакують сади й поля в різних регіонах країни. Однак є ефективний спосіб захистити врожай - і без дорогих хімікатів, . Як повідомляє авторка блогу "Городниця з Одеси...
Пил і сліди від пальців можуть перетворити навіть найсонячніший день на розчарування, якщо вікна брудні. Та цього літа ви зможете насолоджуватись чистими шибками без дорогих засобів і зайвих зусиль. Експерти з клінінгу поділилися лайфхаком, який не пот...