Ідеальний варіант! Без м'яса та рису - мариновані голубці, які не потрібно варити

Голубці - одна з найсмачніших і ситних страв, яку вміє готувати кожна господиня. Готувати їх можна по-різному, з м'ясом, без м'яса, ліниві, без рису та з овочами, передають Патріоти України

Інгредієнти:

  • капуста – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • часник – 3 зуб.
  • вода – 500 мл
  • оцет – 50 мл
  • цукор – 100 г

Спосіб приготування:

1. Доведіть воду до кипіння, додайте сіль, пропарте капусту.

2. Моркву натріть, часник подрібніть, обсмажте до золотистості.

3. Маринад: у воду додайте оцет, сіль та спеції, доведіть до кипіння і кип'ятіть близько 2 хвилин на слабкому вогні.

4. Сформуйте голубці: в остиглий капустяний лист загорніть засмажку. Перекладіть у відповідний посуд, залийте маринадом і залиште на 25 хвилин. Після цього можна подавати смачну страву.

Народні прикмети на 11 грудня: Що наші пращури уникали у день одного з найшанованіших українських святих, аби не накликати біду (численні забобони), а що навпаки - робили обов'язково

четвер, 11 грудень 2025, 7:09

Православна церква України 11 грудня за новим стилем (24 грудня за старим) вшановує пам'ять святого Никона Сухого, ченця Києво-Печерської Лаври. У народному календарі - Никонів день. . *** . 1096 рокупід час нападу половців на Київ чернець потрапив ...

Не робіть помилок! Де не можна ставити живу ялинку - швидко обсиплеться

четвер, 11 грудень 2025, 6:51

У період новорічної підготовки більшість уже прикрашає домівку або планує встановлювати ялинку найближчими днями. Правильне місце для дерева має не менше значення, ніж вибір прикрас чи самої ялинки, передають Патріоти України. Невдале розташування може...