Голубці - одна з найсмачніших і ситних страв, яку вміє готувати кожна господиня. Готувати їх можна по-різному, з м'ясом, без м'яса, ліниві, без рису та з овочами, передають Патріоти України
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Доведіть воду до кипіння, додайте сіль, пропарте капусту.
2. Моркву натріть, часник подрібніть, обсмажте до золотистості.
3. Маринад: у воду додайте оцет, сіль та спеції, доведіть до кипіння і кип'ятіть близько 2 хвилин на слабкому вогні.
4. Сформуйте голубці: в остиглий капустяний лист загорніть засмажку. Перекладіть у відповідний посуд, залийте маринадом і залиште на 25 хвилин. Після цього можна подавати смачну страву.
Завдяки зручному психологічному трюку, психологи стверджують, що всього за кілька секунд можуть багато розповісти про вашу особистість, передають Патріоти України. Однак слід зауважити, що осяяння приходить не від того, що ви задаєте собі глибокі питан...
Ніхто з нас не ідеальний. У кожного є і позитивні і негативні риси характеру. А ви знаєте про свої недоліки? Як стверджують практикуючі психологи, про свої мінуси характеру потрібно знати, щоб навчитися робити їх плюсами, передають Патріоти України. Пе...