Голубці - одна з найсмачніших і ситних страв, яку вміє готувати кожна господиня. Готувати їх можна по-різному, з м'ясом, без м'яса, ліниві, без рису та з овочами, передають Патріоти України
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Доведіть воду до кипіння, додайте сіль, пропарте капусту.
2. Моркву натріть, часник подрібніть, обсмажте до золотистості.
3. Маринад: у воду додайте оцет, сіль та спеції, доведіть до кипіння і кип'ятіть близько 2 хвилин на слабкому вогні.
4. Сформуйте голубці: в остиглий капустяний лист загорніть засмажку. Перекладіть у відповідний посуд, залийте маринадом і залиште на 25 хвилин. Після цього можна подавати смачну страву.
Кожен садівник хоч раз в житті стикався з ситуацією, коли потрібно було підібрати добриво для городу, а це виявлялося складніше, ніж здавалося на перший погляд, передають Патріоти України. Проблема в тому, що гербіциди мають вузьконаправлений спектр ді...
Нові рушники - м’які та білі, проте чим довше ми користуємося виробами, тим тьмянішими вони стають. І якщо шовковистість рушникам можна повернути за допомогою трюку з оцтом, то колір відновить інший кухонний продукт, передають Патріоти України. Посірі...