Ідилія чи токсичність? Цей тест у картинці розповість про ваші стосунки

Пропонуємо пройти психологічний тест у картинці, який визначить як складаються ваші відносини і чи вато щось змінювати у особистому житті, передають Патріоти України.

Уважно подивіться на картину та оберіть те, що побачили першим. Не придивляйтесь занадто довго, інакше результат буде менш правдивим.

Обличчя дівчини

Ваші стосунки — це постійні емоційні гойдалки. Ви любите ризик і загострення пристрастей. Ваші стосунки більше схожі на історію з турецького серіалу, ніж на реальне життя. Придивіться і ще раз подумайте, чи не набридло вам постійно жити як на вулкані.

Дерево

Ви не відчуваєте себе бажаними у стосунках. Ваш партнер не надто часто говорить вам слова любові та балує компліментами. Через це ви схильні думати, що недостатньо гарні. Поговоріть про все відкрито, можливо, партнеру важко підібрати слова, щоб описати свою прихильність до вас.

Губи

У вас з коханою людиною справжня гармонія. Вам пощастило, ваші стосунки настільки гарні, що можуть стати приводом для заздрощів у недоброзичливців! Ви з партнером розумієте одне одного з півслова, у вас є спільні інтереси і мрії, до яких ви прагнете.

Птах

Відносини з перчинкою. Якщо між вами і партнером не буде пристрасті, вам швидко стає нудно. Такі відносини не обходяться без сварок, але вони вас тільки зближують

Приготуйте салат за цим рецептом - з ним ви забудете про олів’є

п’ятниця, 10 травень 2024, 18:14

Салат олів’є любить багато людей, бо він дійсно смачний та поживний. І придумали його зовсім не за радянських часів. До речі, в класичному варіанті інгредієнтів жодної вареної ковбаси не було. Тільки натуральне відварене м’ясо та навіть раки. А це вже ...

Без олії та борошна! Такі запечені сирники підкорять вас з першого разу

п’ятниця, 10 травень 2024, 17:12

Варто приготувати сирники за цим рецептом один раз, щоб зрозуміти, наскільки вони фантастично смачні та пухкі. Рецепт забирайте в кулінарну скарбничку. Для приготування вам потрібні такі продукти:. В ємності змішайте яйця, манну крупу, домашній сир, цу...