Не всі кулінари додають у котлетний фарш куряче яйце, тому що через цей компонент м’ясна страва може вийти жорсткою і несмачною. Тому можна вибрати інший продукт, який допоможе з’єднати компоненти у цілісну масу. На які інгредієнти варто звернути увагу, передають Патріоти України.
Воно допоможе зробити смак більш однорідним та приємним. Також такі котлети не розваляться у процесі смаження. Однак варто враховувати, що картопляне пюре для фаршу варто готувати лише на воді, не додаючи молоко чи вершкове масло.
Додавати пюре можна на свій смак. Навіть якщо взяти картоплю та м’ясо в рівних пропорціях, котлети все одно вийдуть смачними.
Завдяки цьому компоненту котлети збережуть свою форму, а також вийдуть соковитішими та цікавішими. Найкраще брати круглозернисту крупу.
Попередньо рис варто відварити. До складу фаршу додають від 100 до 300 г з розрахунку на 600 г м’яса.
Найкраще вибирати пластівці маленького розміру. Спочатку в ємність додається гаряча вода. На одну частину вівсянки варто брати дві частини рідини.
Через десять хвилин компонент можна додавати у фарш.
2-3 столових ложок пластівців на стандартну порцію фаршу буде достатньо.
26 серпня за новим церковним календарем (8 вересня за старим) - день пам'яті мучеників Адріана і Наталії. У народі день отримав назву Адріян Осінній і Наталя Вівсянниця. За старим календарним стилем - день пам'яті преподобного Максима Сповідника. . *...
Крокси носять усі - від медиків, яким потрібне легке взуття на довгі зміни, до студентів, що цінують комфорт. Навіть фешн-блогери вміло вплітають їх у стильні луки. Але за цією популярністю ховається важливий нюанс, про який мало хто замислюється. Ліка...