На перший погляд може здатися, що м’ясний бульйон повинен пахнути м’ясом, але коли він приготовлений зі старого м’яса, може з’явитися неприємний запах, передають Патріоти України.
Заглушити неприємний аромат можна і без кулінарної хімії, але краще підготуватися до процесу завчасно. Ось як варити бульйон.
Причиною неприємного запаху може стати кров, що залишилася у м’ясі. Тому при варінні і знімають сіру піну.
Замість спроб приховати неприємний запах, спробуйте нормально підготувати м’ясо до варіння:
Ходьба корисна як для фізичного, так і для психічного здоров'я і є доступним видом діяльності для багатьох людей, передають Патріоти України. Ідея проходити 10 тис. кроків на день походить з успішної маркетингової кампанії, запущеної перед Олімпіадою в...
Далеко не всю їжу можна вважати корисною, оскільки деякі продукти можуть провокувати накопичення жиру та навіть викликати проблеми зі здоров'ям. Крім ожиріння, така їжа може призвести таких негативних наслідків, як метаболічні порушення, серцево-судинн...