
На перший погляд може здатися, що м’ясний бульйон повинен пахнути м’ясом, але коли він приготовлений зі старого м’яса, може з’явитися неприємний запах, передають Патріоти України.
Заглушити неприємний аромат можна і без кулінарної хімії, але краще підготуватися до процесу завчасно. Ось як варити бульйон.
Причиною неприємного запаху може стати кров, що залишилася у м’ясі. Тому при варінні і знімають сіру піну.
Замість спроб приховати неприємний запах, спробуйте нормально підготувати м’ясо до варіння:
Нове дослідження, про яке розповіло видання Real Simple, виявило, що люди, які дотримуються зеленої середземноморської дієти, варіації відомої Mediterranean Diet, збагаченої зеленим чаєм і водоростевою рослиною, мали повільніші процеси старіння мозку, ...
Скорочення калорій стає популярним способом схуднення, але далеко не всі розуміють, як воно впливає на організм. Різке обмеження їжі може мати як короткострокові, так і довгострокові наслідки для здоров’я, передають Патріоти України. Від гормональних з...