Найбільшу небезпеку збереження врожаю квасолі несе шкідник, відомий під назвою квасоляна зернівка. Якщо ви маєте намір захистити зібраний урожай від псування аж до наступного сезону, для цього необхідно створити умови, що підходять для бобових, але неприйнятні для комахи, передають Патріоти України.
Простежте, щоб вологість у місці зберігання трималася на рівні 50%. Найкраще зберігати ємності, наповнені квасолею, за дверцятами холодильника.
У тому випадку, якщо великі розміри запасів не дозволяють вам скористатись цим способом, його можна замінити дерев’яними ящиками, зсередини їх обов’язково варто застелити газетами.
Ще один гарант безпеки квасолинок полягає в такій процедурі, як прогрівання.
Потримайте бобові в духовці, прогрітій до 90 градусів, протягом декількох хвилин.
Цього часу буде достатньо, щоб знищити личинки всіляких комах-шкідників, не втративши при цьому корисних характеристик.
Багато хто знає, що м’ясо курей, вирощених на птахофабриках, містить гормони росту та антибіотики. Крім того, щоб тушки зберігалися довше, їх обробляють спеціальними консервантами. Щоб видалити шкідливі речовини з м’яса птиці, слід скористатися розсоло...
Якщо сирники всередині залишаються сирими, то будь-яка господиня засмутиться: таку страву до столу не подаси. Проте це закономірним результатом деяких помилок. Якщо виправити неточності технології приготування страви, то про проблему можна буде забути....