Найбільшу небезпеку збереження врожаю квасолі несе шкідник, відомий під назвою квасоляна зернівка. Якщо ви маєте намір захистити зібраний урожай від псування аж до наступного сезону, для цього необхідно створити умови, що підходять для бобових, але неприйнятні для комахи, передають Патріоти України.
Простежте, щоб вологість у місці зберігання трималася на рівні 50%. Найкраще зберігати ємності, наповнені квасолею, за дверцятами холодильника.
У тому випадку, якщо великі розміри запасів не дозволяють вам скористатись цим способом, його можна замінити дерев’яними ящиками, зсередини їх обов’язково варто застелити газетами.
Ще один гарант безпеки квасолинок полягає в такій процедурі, як прогрівання.
Потримайте бобові в духовці, прогрітій до 90 градусів, протягом декількох хвилин.
Цього часу буде достатньо, щоб знищити личинки всіляких комах-шкідників, не втративши при цьому корисних характеристик.
Більшість водіїв закріплюють смартфон на приладовій панелі автомобіля, найчастіше – по центру. Однак експерти застерігають: така звичка може призвести до певних проблем. Про це пише "Твоя Машина", передають Патріоти України. Збої в клімат-контролі. Суч...
Чимало людей купують готову їжу в магазинах, супермаркетах, зокрема в відділах кулінарії. Є певні продукти, які ні за що не треба споживати навіть, якщо ви дуже голодні. Про який небезпечний продукт йдеться, розповідає РБК-Україна (проект Styler) з пос...