
Цьогоріч яблучний сезон по-особливому порадував кожну господиню: з урожаю яблук вже приготували вдосталь варення та десертів. Але якщо фруктів ще трохи лишилось - спечіть шарлотку, передають Патріоти України.
Універсальна та проста випічка, яка ніколи не набридне і стане в нагоді. Але навіть шарлотку важливо вміти правильно приготувати, щоб вона не впала та вийшла дуже пухкою. Кухар Олена Єрмоленко поділилася секретом приготування пухкої шарлотки без соди та розпушувача. Опубліковано в Instagram.
За словами експертки, весь секрет яблучної шарлотки у правильно збитих яйцях.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Яблука почистити та порізати.
2. На пательню покласти вершкове масло та цукор. Дочекатись, поки цукор розтане.
3. Покласти яблука на корицю. Тушкувати 5 хвилин.
4. Тим часом білки відділити від жовтків.
5. Білки збити до стійкої піни і по одному ввести жовтки, не перестаючи збивати.
6. У три частини додати цукор та по 1 ст. л. борошно.
7. Форму для випікання змазати маслом.
8. Викласти яблука гіркою. В центр вилити тісто. При цьому важливо, щоб збиті білки та тісто не стояли тривалий час.
9. Випікати при температурі 180 градусів 25 хвилин.
Якість сну напряму залежить від того, що ми їмо ввечері. Особливо це важливо для людей старшого віку, адже нічний відпочинок впливає на роботу серця, пам’ять і загальне самопочуття. Дієтологи попереджають: певні продукти перед сном можуть не лише позба...
Момент, коли ви стоїте в дверях кухні чи іншої кімнати і думаєте: "Навіщо я сюди прийшов?", знайомий багатьом. Це не ознака втрати пам’яті — просто працює так званий ефект дверного отвору. передають Патріоти України. Що це таке Вчені, зокрема Габріель...