Цьогоріч яблучний сезон по-особливому порадував кожну господиню: з урожаю яблук вже приготували вдосталь варення та десертів. Але якщо фруктів ще трохи лишилось - спечіть шарлотку, передають Патріоти України.
Універсальна та проста випічка, яка ніколи не набридне і стане в нагоді. Але навіть шарлотку важливо вміти правильно приготувати, щоб вона не впала та вийшла дуже пухкою. Кухар Олена Єрмоленко поділилася секретом приготування пухкої шарлотки без соди та розпушувача. Опубліковано в Instagram.
За словами експертки, весь секрет яблучної шарлотки у правильно збитих яйцях.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Яблука почистити та порізати.
2. На пательню покласти вершкове масло та цукор. Дочекатись, поки цукор розтане.
3. Покласти яблука на корицю. Тушкувати 5 хвилин.
4. Тим часом білки відділити від жовтків.
5. Білки збити до стійкої піни і по одному ввести жовтки, не перестаючи збивати.
6. У три частини додати цукор та по 1 ст. л. борошно.
7. Форму для випікання змазати маслом.
8. Викласти яблука гіркою. В центр вилити тісто. При цьому важливо, щоб збиті білки та тісто не стояли тривалий час.
9. Випікати при температурі 180 градусів 25 хвилин.
Лікар повідомив, що є певні симптоми серцевого нападу, які, як він стверджує, можуть з’явитися за тижні до початку захворювання, передають Патріоти України з посиланням на Daily Express. Лікар Мухаммад Сіяб повідомив, що біль у грудях, який зявляється ...
Для того, щоб ваша білизна пахнула свіжістю, ви повинні ретельно чистити свою пральну машину щомісяця. Для цього можна використати два побутові засоби, які точно є у вашій шафі, передають Патріоти України. Блогерка та експертка з прибирання Крісті под...