Знаменита австралійська шеф-кухарка Меггі Бір розповіла, як приготувати ідеальний омлет для сніданку. Для цього вона використовує один секретний інгредієнт, повідомляє сайт Perth Now, передають Патріоти України.
Отже, для двох порцій супер-яєчні вам знадобиться:
Для початку потрібно розбити яйця та збити їх, додати вершки та сіль. "Я додаю доволі багато вершків. Але не хвилюйтеся, воно того варте", – каже шеф-кухарка. Лише після цього черга доходить до секретного інгредієнта.
"Що я люблю – це використовувати апельсинову цедру. Додайте її в суміш прямо зараз, тому що чим довше вона в ній буде, тим більше смаку ви отримаєте", – пояснює Бір.
Після цього кухарка ретельно перемішує вміст горнятка і виливає на розігріту сковорідку, змащену невеликим шматочком вершкового масла. Вона смажить омлет кілька хвилин, постійно помішуючи лопаткою. Бір пропонує подавати яйця на тості з маслом, посипавши його перцем. Найсмачніший омлет готовий. Смачного!
Роками кефір вважався мало не панацеєю від багатьох проблем зі здоров'ям та надійним помічником у схудненні. Особливо міцно вкорінився в свідомості багатьох міф про чудодійну силу кефіру, випитого на ніч. В який головний міф про кефір вірять чимало з н...
Дачники стверджують, що шкідники навіть не будуть прилітати на город, якщо навесні висадити поряд з грядками картоплі всього лише одну рослину, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Мова йде про пижму. Вона є справжнім захисником городньої ку...