Є один секретний інгредієнт: Відома австралійська шеф-кухарка поділилася секретом ідеального омлету

Знаменита австралійська шеф-кухарка Меггі Бір розповіла, як приготувати ідеальний омлет для сніданку. Для цього вона використовує один секретний інгредієнт, повідомляє сайт Perth Now, передають Патріоти України.

Отже, для двох порцій супер-яєчні вам знадобиться:

  • 4 яйця;
  • 1/3 склянки вершків;
  • дрібка солі;
  • цедра апельсина.

Для початку потрібно розбити яйця та збити їх, додати вершки та сіль. "Я додаю доволі багато вершків. Але не хвилюйтеся, воно того варте", – каже шеф-кухарка. Лише після цього черга доходить до секретного інгредієнта.

"Що я люблю – це використовувати апельсинову цедру. Додайте її в суміш прямо зараз, тому що чим довше вона в ній буде, тим більше смаку ви отримаєте", – пояснює Бір.

Після цього кухарка ретельно перемішує вміст горнятка і виливає на розігріту сковорідку, змащену невеликим шматочком вершкового масла. Вона смажить омлет кілька хвилин, постійно помішуючи лопаткою. Бір пропонує подавати яйця на тості з маслом, посипавши його перцем. Найсмачніший омлет готовий. Смачного!

Чому після вечері хочеться солодкого — і як це припинити назавжди

неділя, 17 серпень 2025, 8:12

Ви щойно щільно повечеряли, але все одно тягне до чогось солодкого? Багато людей відчувають таке бажання, і це не дивно. Але чому навіть при повному шлунку організм продовжує вимагати солодощів, передають Патріоти України. Одне з основних пояснень — фе...

Скільки часу має бути між прийомами їжі? Дієтологи розвіюють найпоширеніші міфи

неділя, 17 серпень 2025, 7:50

Скільки годин потрібно чекати між сніданком і обідом? Чи варто перекушувати дрібними порціями або краще дати шлунку перепочити? Відповідь на це питання давно шукають не тільки дієтологи, а й науковці. І ось що вони радять, передають Патріоти України. Д...