Знаменита австралійська шеф-кухарка Меггі Бір розповіла, як приготувати ідеальний омлет для сніданку. Для цього вона використовує один секретний інгредієнт, повідомляє сайт Perth Now, передають Патріоти України.
Отже, для двох порцій супер-яєчні вам знадобиться:
Для початку потрібно розбити яйця та збити їх, додати вершки та сіль. "Я додаю доволі багато вершків. Але не хвилюйтеся, воно того варте", – каже шеф-кухарка. Лише після цього черга доходить до секретного інгредієнта.
"Що я люблю – це використовувати апельсинову цедру. Додайте її в суміш прямо зараз, тому що чим довше вона в ній буде, тим більше смаку ви отримаєте", – пояснює Бір.
Після цього кухарка ретельно перемішує вміст горнятка і виливає на розігріту сковорідку, змащену невеликим шматочком вершкового масла. Вона смажить омлет кілька хвилин, постійно помішуючи лопаткою. Бір пропонує подавати яйця на тості з маслом, посипавши його перцем. Найсмачніший омлет готовий. Смачного!
М’ясо є дорогим продуктом, який, на жаль, дуже легко зіпсувати неправильним приготуванням або зберіганням. У результаті м’ясо може повністю втратити свої унікальні смакові якості, а то й зовсім пропасти, передають Патріоти України. 1.Заморожувати цілі...
Печінка відповідає за багато процесів в організмі: від виробництва білків, холестерину та жовчі до зберігання вітамінів, мінералів і запасів енергії у вигляді глікогену. Вона також розщеплює токсини, такі як алкоголь, ліки та природні побічні продукти ...