Є п’ять секунд! Швидка головоломка, яка під силу лише найрозумнішим

За вікном уже лежить сніг, передають Патріоти України. Саме час для тематичних головоломок, чи не так?

OBOZ.UA публікує задачку, в якій потрібно дуже швидко знайти дві відмінності. А героєм картинки є сніговик у шапці, який стоїть поміж ялинок.

На початку здається, що обидві половини картинки абсолютно однакові. Втім, це не так. Два невеличких фрагмента на них відрізняються. Задача гравця – знайти ці відмінності всього за 5 секунд. Це буде непросто. І не тільки через короткий час пошуку. Але й через те, що відповідь тут вельми неочевидна.

Тож спробуйте вкластись у відведені 5 секунд. І навіть у разі невдачі все ж доведіть справу до кінця. Адже успішне проходження гри з пошуком відмінностей допомагає покращити пам'ять та зорове сприйняття, а також здатність концентруватися.

Поставте таймер, заплющіть на секунду очі, сфокусуйтесь і беріться до задачі. Окиньте поглядом всю картинку. Якщо відмінності не дали себе впіймати одразу, починайте послідовно сканувати зображення фрагмент за фрагментом, поки не доб’єтесь успіху.

Але головоломка справді непроста. Тому для тих, хто не впорається, ми публікуємо правильну відповідь – на ній потрібні фрагменти відмічені кружечками.












А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...