Є простий лайфхак: Як захистити салон машини від нашестя комарів та мошок (фото)

Літній відпочинок на вулиці - задоволення, яке часто затьмарюється однією великою неприємністю – нашестям комах. Комарі, мошки, ґедзі набридають не тільки на вулиці, в будинку, але також примудряються без проблем забиратися в салон авто, передають Патріоти України.

Багатьом відпочиваючим знайома ситуація, коли на пікніку до салону залишеної машини швидко набиваються полчища настирливих комарів. Як позбутися кровопивців та зробити свій відпочинок комфортним, дізнайтесь у нашій статті.

Як позбутися комарів в авто: лайфхаки

  • Сітка на вікно. Один із найпростіших способів позбутися літаючих паразитів – встановити спеціальні сітки, які зазвичай використовуються замість тонування. Вони кріпляться магнітами, за рахунок чого машина не дряпається. З недоліків: матеріал погано пропускає повітря, а значить усередині машини буде задушливо.
  • Сітка на салон. Можна піти далі і обладнати місце для відпочинку більш комфортно – захистити сіткою від комах всю відкриту частину салону. У цьому випадку крім ціни питання також підвищується якість відпочинку.
  • Антикомарина спіраль. Засіб, безумовно, надійний на природі та dljvf. Ароматний дим надовго відлякує комарів та мошок. Однак у машині такий спосіб може бути небезпечним. Встановлене на передній панелі або центральній консолі джерело вогню від одного неправильного руху може впасти і призвести до пожежі.
  • Марля. Найекономніший, але при цьому не менш дієвий спосіб захиститися від комарів – застосування марлі. Достатньо взяти із собою великий відріз цієї тканини та завісити нею простір. Або обтягнути марлею верхню частину дверей, опустити скло, а потім зачинити двері.

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...

Психологічний тест! Що відбудеться з вами до кінця весни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:08

Психологічний тест у картинці визначить ваше найближче майбутнє. Пропонуємо дізнатися, які зміни трапляться у вашому житті до кінця цієї весни, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і визначить, що ви помітили першим. Ваша підсвідомість да...