Є причина: Навіщо додавати молоко при варінні рису

З огляду на популярність рису як гарніру, варіння цієї каші є досить частою дією на кухні. При цьому господиням далеко не завжди вдається домогтися появи в страви потрібної консистенції. Іноді каша виходить не розсипчастою, а в’язкою та липкою, передають Патріоти України.

Для того щоб страва вийшла «рисинка до рисинки», необхідно дотримуватися правил її приготування. Йдеться про вірне співвідношення крупи і води, правильну тривалість варіння та інші нюанси. Втім, за цими показниками можна особливо не стежити, якщо використати додатковий інгредієнт.

Чим допоможе молоко

Під час варіння рису в каструлю потрібно налити трохи молочного напою. Як відзначають досвідчені господині, використовувати великий обсяг цього інгредієнта ні до чого.

Досягти появи у рису необхідної консистенції допомагають 2 ложки молока. Причому брати теплий напій небажано: додавати потрібно продукт, який нещодавно був у холодильнику. Додатковий компонент сприятиме тому, що каша стане розсипчастою: ніякої клейкості та розвареності не буде.

Успіння Пресвятої Богородиці: Що обов'язково потрібно зробити 15 серпня, а що народна традиція категорично забороняє

четвер, 15 серпень 2024, 1:01

Православні християни 15 серпня за новим церковним календарем (28 серпня за старим) відзначають Успіння Пресвятої Богородиці. Це велике церковне свято належить до дванадесятих - найважливіших після Пасхи в православ'ї, передають Патріоти України. Що не...

Дачникам на замітку! Коли копати картоплю 2024 року, щоб добре збереглася: найкращі дати

середа, 14 серпень 2024, 22:00

Коли і як цього року копати картоплю: поради та дати за місячним календарем, передають Патріоти України. Термін початку викопування картоплі залежить від багатьох факторів. Зокрема, від сорту, погоди, часу посадки, догляду тощо. Ранні сорти картоплі дл...