З огляду на популярність рису як гарніру, варіння цієї каші є досить частою дією на кухні. При цьому господиням далеко не завжди вдається домогтися появи в страви потрібної консистенції. Іноді каша виходить не розсипчастою, а в’язкою та липкою, передають Патріоти України.
Для того щоб страва вийшла «рисинка до рисинки», необхідно дотримуватися правил її приготування. Йдеться про вірне співвідношення крупи і води, правильну тривалість варіння та інші нюанси. Втім, за цими показниками можна особливо не стежити, якщо використати додатковий інгредієнт.
Під час варіння рису в каструлю потрібно налити трохи молочного напою. Як відзначають досвідчені господині, використовувати великий обсяг цього інгредієнта ні до чого.
Досягти появи у рису необхідної консистенції допомагають 2 ложки молока. Причому брати теплий напій небажано: додавати потрібно продукт, який нещодавно був у холодильнику. Додатковий компонент сприятиме тому, що каша стане розсипчастою: ніякої клейкості та розвареності не буде.
Звичайна чашка чорної кави може бути не лише способом прокинутися зранку, а й захищати від серйозної недуги, яка щороку вражає мільйони людей - цукрового діабету 2 типу, передають Патріоти України. Нове міжнародне дослідження, проведене за участю півде...
Більшість людей втрачають зір із віком, але майже ніхто не знає, які саме продукти допомагають зберегти здоров’я очей. Офтальмолог і дієтолог розкрили п’ятірку необхідних продуктів для зору, про які ви, ймовірно, навіть не здогадувалися, передають Патр...