Є ризик "влетіти" на гроші! Пасажирів Ryanair і easyJet закликали не брати три предмети в ручну поклажу

Експерт з подорожей застерігає пасажирів, які подорожують бюджетними авіакомпаніями, зокрема Ryanair і easyJet, не брати зайвих речей у ручну валізу, аби не заплатити штраф. Тож фен, рушники та шампуні краще залишити вдома, адже їх зазвичай видають у готелях.

Про це розповів генеральний директор Trtl Travel Метью Корріган Daily Express. Він пояснив, що один з найкращих способів максимально використати норму багажу і, зрештою, уникнути зайвих витрат – це стратегічний підхід до пакування речей. "Хоча це може здатися нездоланною проблемою, є кілька простих способів максимізувати простір у вашій ручній поклажі", – наголосив Метью.

Перше правило: не пакувати "непотрібних речей". "Не беріть з собою речі, які будуть надані в готелі, а саме – фен, рушники та мило. Беріть тільки ті речі, які ви точно будете використовувати. І намагайтеся ділитися зарядними пристроями для телефонів та іншими технологіями, де це можливо".

Зрештою, засоби особистої гігієни (мило, шампунь) можна придбати в пункті призначення. І ці витрати будуть меншими, аніж штраф при перевищенні ваги вашої ручної валізи.

Є секрет! Чим досвідчені господині замінюють оцет при приготуванні борщу

понеділок, 8 липень 2024, 13:12

Для того щоб приготувати чудовий класичний борщ, необхідно додати кислі продукти, які нададуть характерного відтінку смаку, передають Патріоти України. Також важливо зберегти яскравий червоний його колір. Багато хто додає до борщу ложку столового оцту....

Дуже шкідливі! Названо продукти, які не можна їсти часто - закупорюють артерії

понеділок, 8 липень 2024, 12:30

Дослідження показують, що деякі продукти можуть спричинити закупорку артерій при регулярному споживанні. Важливо знати, чого слід уникати, щоб зберегти здоров'я, передають Патріоти України. Закупорка артерій виникає через накопичення бляшок, що обмежує...