Розпушувач більш очікувано побачити в рецептах випічки, тому що даний компонент допомагає тісту піднятися та стати пишним. Тому використання пекарського порошку при приготуванні курки здається не логічним і правильним. Однак багато кухарів з успіхом використовують цей незвичайний компонент, передають Патріоти України.
Мало хто знає про те, що пекарський порошок не тільки впливає на структуру тіста, але і допомагає позбавити будь-який продукт від надлишку вологи. У випадку з куркою це допоможе без зайвих складнощів отримати відмінну скоринку приємного золотистого кольору.
Ця хитрість працює як при смаженні продукту, так і при запіканні в духовці. Цікавий факт полягає в тому, що на смакових якостях страви використання додаткового компонента ніяк не відіб’ється – ваші гості не відчують інгредієнт. Для того щоб правильно використовувати пекарський порошок при приготуванні курки, його потрібно додати в ємність з маринадом. Половини столової ложки розпушувача буде цілком достатньо.
Досвідчені городники знають, що успішне вирощування овочів залежить не лише від якісного насіння, поливу чи підживлення. Одним із ключових факторів, про який часто забувають початківці, є правильне поєднання рослин на грядках, передають Патріоти Україн...
Одна зі звичок, яка може збільшити рахунки за електроенергію, це залишати певну побутову техніку ввімкненою в режимі очікування. Певні пристрої вдома є більш "енергопотребними", ніж інші, і можуть споживати багато енергії, якщо ви забудете їх вимкнути....