Є секрет! Чому досвідчені кухарі при приготуванні курки використовують розпушувач

Розпушувач більш очікувано побачити в рецептах випічки, тому що даний компонент допомагає тісту піднятися та стати пишним. Тому використання пекарського порошку при приготуванні курки здається не логічним і правильним. Однак багато кухарів з успіхом використовують цей незвичайний компонент, передають Патріоти України.

Навіщо використовувати розпушувач при приготуванні курки

Мало хто знає про те, що пекарський порошок не тільки впливає на структуру тіста, але і допомагає позбавити будь-який продукт від надлишку вологи. У випадку з куркою це допоможе без зайвих складнощів отримати відмінну скоринку приємного золотистого кольору.

Ця хитрість працює як при смаженні продукту, так і при запіканні в духовці. Цікавий факт полягає в тому, що на смакових якостях страви використання додаткового компонента ніяк не відіб’ється – ваші гості не відчують інгредієнт. Для того щоб правильно використовувати пекарський порошок при приготуванні курки, його потрібно додати в ємність з маринадом. Половини столової ложки розпушувача буде цілком достатньо.

Як отримати свій чемодан першим - прості хитрощі для пасажирів літаків

п’ятниця, 18 липень 2025, 6:14

Після прильоту не хочете годинами чекати свій багаж? Скористайтеся цими порадами, щоб побачити валізу першою на стрічці, передають Патріоти України. . Очікування багажу в зоні видачі — одне з найменш приємних занять після перельоту. Часто доводиться с...

Ви митите овочі не так? Ось що вам потрібно знати про воду

п’ятниця, 18 липень 2025, 5:40

Правильне миття овочів - важливий крок для збереження їх корисних властивостей і безпеки споживання. Однак багато хто задається питанням: яку воду краще використовувати - гарячу чи холодну? Розбираємось у тонкощах цього простого, але важливого процесу,...