Яка смачна та ароматна домашня випічка. Серед її різноманіття дуже популярною є шарлотка. Звісно, що кожна господиня з часом та досвідом, обирає свій, особливо смачний рецепт її приготування, передають Патріоти України.
Основним інгредієнтом цього ароматного пирога є яблука. Хтось полюбляє додавати солодкі сорти, інші – з кислинкою. Кожен сорт яблук має різну соковитість. Може трапитись так, що пиріг, який випікся вийшов занадто вологим. Цього можна уникнути, при випіканні шарлотки, якщо перед випіканням присипати форму крохмалем.
Перед тим, як посипати ним форму, її потрібно змастити рослинною олією та вершковим маслом. Потім обтрусити форму крохмалем. Тільки після цього можна викладати яблука та тісто. Ставте форму в духову шафу, яка попередньо розігріта до 180 градусів. Крохмаль вбере зайву вологу. У результаті шарлотка точно не вийде “мокрою”. Ваш десерт вийде пишним та повітряним.
В цьому тесті на особистість ти дізнаєшся свою найбільшу перевагу залежно від того, що ти побачиш на зображенні. Усе, що потрібно, - це швидко поглянути на картинку, а потім, залежно від того, що перш за все приверне твою увагу, ти дізнаєшся результат,...
Щонайменше третина смертей у світі спричинена лише чотирма продуктами — до такого висновку дійшла професорка Анна Гілмор, директорка Центру громадського здоров’я XXI століття при Університеті БатаЮ передають Патріоти України. У коментарі іспанському ви...