
Сьогодні все більше людей замислюється над якістю та корисністю продуктів, які ми споживаємо. Росте кількість прихильників здорового харчування, передають Патріоти України. Тому все більше людей відмовляється від майонезу. Але чим тоді заправляти салати?
Є багато різноманітних заправок, які менш шкідливі ніж майонез. Особливо не рекомендуємо споживати покупний майонез.
Різні варіанти заправок салатів соусами чи маринадами значно покращують смак страв, та й більш корисні ніж майонез.
Заправка до м’яса та картоплі
Візьміть огірок, натріть на тертку, додайте до нього подрібнений часник, м’який сир, трохи сметани та кріп. Все змішайте. У вас вийде чудова заправка до картоплі та м’ясних страв.
Грибний салат
Приготуйте йогуртовий соус:
Такий соус чудово доповнить та заправить салати з грибами. До овочевих та м’ясних салатів добре приготувати заправку, яка складається з кисломолочного сиру, жовтків, які круто відварені, кефіру та гірчиці.
Олів’є, крабовий салат та оселедець під шубою
До цих салатів на заміну жирному майонезу, приготуйте сметанно-соєву заправку. За основу візьміть сметану, додайте соєвий соус, негостру гірчицю та бальзамічний оцет.
М’ясо - важливе джерело білка, заліза та вітамінів групи B, але не всі його види однаково корисні. Деякі сорти й способи приготування можуть підвищувати ризик серцевих захворювань, онкології та проблем із травленням, передають Патріоти України. Це — на...
Візуальні та особистісні тести, засновані на оптичних ілюзіях, є популярним трендом в інтернеті, оскільки вони дають можливість швидко зануритися у самопізнання та викликати цікаве обговорення серед друзів. Проходження таких тестів дозволяє користувача...