Є секрет! Чим замінити майонез у салатах і не зіпсувати смак

Сьогодні все більше людей замислюється над якістю та корисністю продуктів, які ми споживаємо. Росте кількість прихильників здорового харчування, передають Патріоти України. Тому все більше людей відмовляється від майонезу. Але чим тоді заправляти салати?

Є багато різноманітних заправок, які менш шкідливі ніж майонез. Особливо не рекомендуємо споживати покупний майонез.

Подробиці

Різні варіанти заправок салатів соусами чи маринадами значно покращують смак страв, та й більш корисні ніж майонез.

Заправка до м’яса та картоплі

Візьміть огірок, натріть на тертку, додайте до нього подрібнений часник, м’який сир, трохи сметани та кріп. Все змішайте. У вас вийде чудова заправка до картоплі та м’ясних страв.

Грибний салат

Приготуйте йогуртовий соус:

  • 5% йогурт – 1 склянка,
  • часник – за смаком.
  • сіль
  • оливкова олія.

Такий соус чудово доповнить та заправить салати з грибами. До овочевих та м’ясних салатів добре приготувати заправку, яка складається з кисломолочного сиру, жовтків, які круто відварені, кефіру та гірчиці.

Олів’є, крабовий салат та оселедець під шубою

До цих салатів на заміну жирному майонезу, приготуйте сметанно-соєву заправку. За основу візьміть сметану, додайте соєвий соус, негостру гірчицю та бальзамічний оцет.

Перевірте себе! Психологічний тест визначить, де ви знайдете своє щастя

середа, 7 серпень 2024, 11:10

Готові вирушити в захопливу мандрівку морями в пошуках свого щастя? Забудьте про повсякденні турботи і уявіть себе справжніми дослідницями щастя,, передають Патріоти України. Острови часто символізують унікальні місця, де ми можемо віднайти наше справж...

Це така смакота! Як приготувати картоплю з ребрами в духовці, щоб була така, як з печі

середа, 7 серпень 2024, 10:09

Ароматну та рум’яну картопельку, як колись готували бабусі в печі, можна приготувати і в духовці. Для цього треба купити хороші свинячі ребра, а ще обов’язково мати вдома посудину, про яку написали в подробицях, тоді картопля точно вдасться така, як із...