Є секрет! Як досвідчені господині готують печінку, щоб танула в роті

Часто радять для м’якості замочувати печінку в молоці. Насправді така порада ніяк не вплине на м’якість й ніжність печінки, а тільки прибере неприємну гіркоту, передають Патріоти України.

Подробиці

Для того, щоб печінка вийшла ніжною, м’якою й танула у роті, потрібно знати деякі хитрощі, хоча вони й не хитрі, а прості, як два плюс два. Спочатку нарізаємо печінку на середні шматочки й видаляємо зайві плівочки, жилки і т.д.

Потім порізану печінку викладаємо на розігріту сковорідку, змащену олією, й обсмажуємо з обох сторін не довше, ніж по хвилині.

Знімаємо печінку з вогню, солимо й залишаємо охолоджуватися під кришкою. Наприклад, якщо любите страву з цибулею, тоді підсмажте її окремо, а вже потім додайте до печінки. Саме через довготривалу термічну обробку м’яка печінка стає жорсткою, але завдяки такому методу приготування вийде найсмачніша вечеря.

Джерело: ПростоВей

Психологічний тест: Подивіться на картинку і дізнайтесь, чого вам найбільше бракує в житті

понеділок, 22 грудень 2025, 6:12

Психологи стверджують: те, що ми бачимо першим на неоднозначних зображеннях, багато говорить про наш внутрішній стан. Цей простий психологічний тест допоможе зрозуміти, чого саме вам зараз найбільше не вистачає в житті, передають Патріоти України. Поди...

Це справді працює! Як позбутися нічних кошмарів - дієві техніки від психологів

понеділок, 22 грудень 2025, 5:40

Тривалий стрес та пережите травматичне минуле часто повертаються до нас у вигляді виснажливих нічних кошмарів. Під час сну мозок намагається опрацювати пережите, знову й знову змушуючи нас переживати небезпеку, передають Патріоти України. . Найефектив...