Є секрет! Як готувати рибні котлети, щоб фарш мав приємний запах

Рибні котлети не такі популярні як запечена риба. Здається дивним цей факт, але ж основний продукт однаковий. Рибний фарш має специфічний запах. Велика вірогідність, що саме це і робить котлети з нього менш бажаними. Якщо ви хочете готувати їх частіше, скористайтесь кулінарними лайфхаками, передають Патріоти України.

Як зробити котлети ароматними

У фарш додають курячі яйця. Переважно вони сирі. Але в рибні котлети покладіть варені в круту. Розрахунок такий: на 1 кг фаршу треба 5 яєць. Натріть їх та покладіть у рибний фарш.

Щоб нівелювати аромати покладіть у фарш всім звичний та класичний інгредієнт — ріпчасту цибулю. Не кажіть, що ви не любите шматочки цибулі. Щоб їх не було, треба перемелювати цибулю або також натирати на тертці. Найкращий варіант подрібнити її та обсмажити на вершковому маслі, а потмі покласти у фарш.

Ще один кулінарний лайфхак може викликати у вас здивування. У фарш мржна ласти мед. Так, він нейтралізує рибний запах. Достатньо буде 1 столової ложки.

Ці кулінарній секрети допоможуть вам досягти поставленої цілі. Рибні котлети будуть смачні, а їх приготування не викличе у вас жодних складнощів. Нехай все буде смачним та вдалим.

Джерело: ПростоВей

А ви це знали? ТОП-5 причин, чому обов'язково треба їсти сливи

субота, 31 серпень 2024, 0:10

Сливи — кісточкові плоди середнього розміру. Найпопулярніший сорт має темну лілово-червону шкірку з жовтою м’якоттю всередині, але ви також можете знайти сливи зеленувато-жовтого кольору. У всіх сортів в центрі плоду є кісточка, яка не їстівна. У висуш...

Це уповільнює метаболізм! Що не можна їсти з хлібом, якщо ви хочете схуднути

п’ятниця, 30 серпень 2024, 23:10

Які страви ідеально поєднуються з хлібом, такий тандем продуктів пришвидшує обмін речовин, передають Патріоти України. Дехто їсть із хлібом практично всі страви і не бачить у цьому жодних проблем. Однак лікарі закликали переглянути таку харчову звичку,...