Рибні котлети не такі популярні як запечена риба. Здається дивним цей факт, але ж основний продукт однаковий. Рибний фарш має специфічний запах. Велика вірогідність, що саме це і робить котлети з нього менш бажаними. Якщо ви хочете готувати їх частіше, скористайтесь кулінарними лайфхаками, передають Патріоти України.
У фарш додають курячі яйця. Переважно вони сирі. Але в рибні котлети покладіть варені в круту. Розрахунок такий: на 1 кг фаршу треба 5 яєць. Натріть їх та покладіть у рибний фарш.
Щоб нівелювати аромати покладіть у фарш всім звичний та класичний інгредієнт — ріпчасту цибулю. Не кажіть, що ви не любите шматочки цибулі. Щоб їх не було, треба перемелювати цибулю або також натирати на тертці. Найкращий варіант подрібнити її та обсмажити на вершковому маслі, а потмі покласти у фарш.
Ще один кулінарний лайфхак може викликати у вас здивування. У фарш мржна ласти мед. Так, він нейтралізує рибний запах. Достатньо буде 1 столової ложки.
Ці кулінарній секрети допоможуть вам досягти поставленої цілі. Рибні котлети будуть смачні, а їх приготування не викличе у вас жодних складнощів. Нехай все буде смачним та вдалим.
Ваш вибір - навіть випадковий - може відкрити несподівану правду про вас. Зробіть простий тест: оберіть число від 1 до 7 і дізнайтесь, яка ви жінка, чого прагнете насправді - і що приховує ваше серце, передають Патріоти України. У вас шалений внутрішні...
Часом наш непередбачуваний вибір може багато розповісти про нас - навіть колір манікюру, який ви носите щодня. На зображенні показані чотири варіанти, кожен з яких відображає різні риси характеру. Дізнайтеся, які саме ваші особливості можуть не подобат...