
Дріжджі, які можна використовувати для замісу тіста, мають бути насамперед свіжими, передають Патріоти України.
Якісний продукт відрізняється характерним запахом – дріжджі мають приємний аромат з трохи помітною кислинкою.
Якщо ви сумніваєтеся у доброякісності продукту, перевірте дію дріжджів заздалегідь, приготувавши невелику порцію опари.
Коли опара буде готова, її слід присипати шаром борошна. Після цього поставте миску з опарою у тепле місце, щоб вона піднялась. Через 30 хвилин перевірте результат. Якщо борошно вкрилося тріщинами – все гаразд, дріжджі добрі і можна приступати до замішування великого обсягу тіста.
Якщо на поверхні тріщин немає, це свідчить про погану якість продукту, такі дріжджі не підходять для випічки.
Втім, упевнитися в придатності дріжджів можна ще простіше – помістіть їх в теплу воду і додайте трохи цукру. Якщо через 20-30 хвилин утворилася пишна «шапочка» – дріжджі активно працюють і на них можна ставити тісто.
Це зображення унікальне тим, що кожен бачить у ньому щось своє. Перше враження показує приховані риси характеру. Тест не має правильних чи неправильних відповідей - важливе ваше перше сприйняття, передають Патріоти України. Люди найчастіше бачать облич...
Психічно сильні люди не живуть без труднощів і проблем. Різниця полягає не в ідеальному житті, а в тому, як вони реагують на виклики. Вони свідомо формують свої щоденні звички, ухвалюють сміливі рішення та уникають поведінкових моделей, які позбавляють...