Дріжджі, які можна використовувати для замісу тіста, мають бути насамперед свіжими, передають Патріоти України.
Якісний продукт відрізняється характерним запахом – дріжджі мають приємний аромат з трохи помітною кислинкою.
Якщо ви сумніваєтеся у доброякісності продукту, перевірте дію дріжджів заздалегідь, приготувавши невелику порцію опари.
Коли опара буде готова, її слід присипати шаром борошна. Після цього поставте миску з опарою у тепле місце, щоб вона піднялась. Через 30 хвилин перевірте результат. Якщо борошно вкрилося тріщинами – все гаразд, дріжджі добрі і можна приступати до замішування великого обсягу тіста.
Якщо на поверхні тріщин немає, це свідчить про погану якість продукту, такі дріжджі не підходять для випічки.
Втім, упевнитися в придатності дріжджів можна ще простіше – помістіть їх в теплу воду і додайте трохи цукру. Якщо через 20-30 хвилин утворилася пишна «шапочка» – дріжджі активно працюють і на них можна ставити тісто.
Коли погода поступово стає теплішою, ви можете помітити, що ваш вихованець відчуває посилену спрагу, особливо після прогулянки або гри в саду, передають Патріоти України. Ветеринар Бен Сімпсон-Вернон поділився відео в TikTok, у якому він описує, скільк...
Щоб клієнти обрали саме вашу доставку, потрібно не тільки запропонувати смачні страви, а й попрацювати з рекламою та маркетинговими інструментами. Стратегія має бути продуманою і націленою на результат. У цій статті ми розглянемо найефективніші стратег...