
Багато дачників знають, що викидати кавову гущу не варто, тому що відхід можна застосовувати як добрива та засоби для боротьби зі шкідниками. При цьому далеко не всі люди знають, що залишки кави можна використовувати не тільки в городній справі, а й у кулінарії, передають Патріоти України.
За допомогою гущі можна помітно покращити смак та консистенцію майбутньої м’ясної страви. Але як досягти такого результату. Відповідь проста: кавові залишки мають виступити в ролі маринаду.
Спочатку потрібно взяти глибоку ємність, у якій планується маринувати сирий м’ясний продукт. У цю миску потрібно насипати відходи, що знаходилися на дні чашки після вживання кави. Туди слід додати трохи оцту, часнику і чорного перцю. Суміш треба посолити.
Для того щоб перетворити суху масу на більш-менш рідку, до неї треба додати трохи мінералки. У кавовий маринад, що вийшов, необхідно покласти сире м’ясо.
Через пару годин м’ясні шматочки набудуть неймовірної м’якості та ніжності. Після термічної обробки страва буде відрізнятися соковитістю та відмінним смаком. Всі перераховані вище ефекти пояснюються тим, що в кавовій гущі містяться сполуки, що позитивно впливають на стан м’яса.
Іноді ми відчуваємо, що чогось бракує, але не можемо визначити точно, чого саме. Цей психологічний тест допоможе вам побачити власні потреби та бажання через простий вибір пейзажу, передають Патріоти України. Що означає ваш вибір:. Пейзаж №1 – Час змін...
Чи може простий вибір улюбленої квітки розкрити найглибші аспекти вашої натури? Психологічні тести на основі інтуїції показують: те, яку квітку ви оберете, багато розповість про ваш характер, риси особистості та життєві пріоритети, передають Патріоти У...