Є секрет! Як повернути рідку текстуру меду, що зацукрився

У кулінарних цілях потрібен виключно рідкий мед, тому що в такій формі його легко використовувати для приготування різних страв. Але мед з часом зацукровується, передають Патріоти України.

Використовувати у такому вигляді його неможливо. Перший спосіб, який, напевно, спаде на думку більшості господинь – відправити його до мікрохвильовки, щоб він знову став рідким. Та цього робити не варто. Так мед втратить свої корисні властивості, залишаючись просто смачною добавкою до страв.

Як зробити мед рідким без шкоди для поживних речовин.

Для цього потрібно взяти каструлю, в яку вільно поміститься банка з медом. Заповнити її водою і поставити на плиту на невеликий вогонь.

Помістити в каструлю банку з медом. Температура води в каструлі в процесі повинна нагріватися вище 40 градусів. У цей час під впливом води та вогню мед почне “відтаювати”.

Потрібно просто трохи помішувати його за допомогою ложки.
Не допускайте кипіння або підвищення температури, щоб не позбавити продукт корисних властивостей. Досить швидко мед знову стане рідким. І ви можете використовувати його для випічки смаколиків.

Народні прикмети на 14 березня. Чому у Венедиктів день треба бути особливо уважними до домашніх тварин

п’ятниця, 14 березень 2025, 7:05

Народні прикмети на 14 березня. Чому у Венедиктів день треба бути особливо уважними до домашніх тварин і гострих предметів. 14 березня за новим стилем (27 березня за старим) християни східного обряду згадують преподобного Венедикта, а також благовірног...

Ви будете здивовані! Які продукти викликають депресію

четвер, 13 березень 2025, 23:10

Деякі продукти можуть впливати на наш настрій і навіть сприяти розвитку депресії через вплив на рівень цукру в крові, гормональний баланс або нейромедіатори в мозку. Ось кілька продуктів, які можуть негативно впливати на психічне здоров'я та викликати ...