У кулінарних цілях потрібен виключно рідкий мед, тому що в такій формі його легко використовувати для приготування різних страв. Але мед з часом зацукровується, передають Патріоти України.
Використовувати у такому вигляді його неможливо. Перший спосіб, який, напевно, спаде на думку більшості господинь – відправити його до мікрохвильовки, щоб він знову став рідким. Та цього робити не варто. Так мед втратить свої корисні властивості, залишаючись просто смачною добавкою до страв.
Для цього потрібно взяти каструлю, в яку вільно поміститься банка з медом. Заповнити її водою і поставити на плиту на невеликий вогонь.
Помістити в каструлю банку з медом. Температура води в каструлі в процесі повинна нагріватися вище 40 градусів. У цей час під впливом води та вогню мед почне “відтаювати”.
Потрібно просто трохи помішувати його за допомогою ложки.
Не допускайте кипіння або підвищення температури, щоб не позбавити продукт корисних властивостей. Досить швидко мед знову стане рідким. І ви можете використовувати його для випічки смаколиків.
Ванна кімната - не лише місце для релаксу, а й ідеальний простір для кімнатних рослин. Постійна вологість, тепло й м’яке освітлення створюють умови, у яких деякі види почуваються навіть краще, ніж у вітальні. Вони не лише додають інтер’єру шарму, а й о...
Ви коли-небудь почувалися несправедливо звинуваченими чи збитими з пантелику через чужі слова? Це може бути газлайтинг - форма психологічної маніпуляції, яка змушує сумніватися у власній адекватності. Важливо знати, як правильно реагувати, щоб не дати ...