Є секрет! Як повернути рідку текстуру меду, що зацукрився

У кулінарних цілях потрібен виключно рідкий мед, тому що в такій формі його легко використовувати для приготування різних страв. Але мед з часом зацукровується, передають Патріоти України.

Використовувати у такому вигляді його неможливо. Перший спосіб, який, напевно, спаде на думку більшості господинь – відправити його до мікрохвильовки, щоб він знову став рідким. Та цього робити не варто. Так мед втратить свої корисні властивості, залишаючись просто смачною добавкою до страв.

Як зробити мед рідким без шкоди для поживних речовин.

Для цього потрібно взяти каструлю, в яку вільно поміститься банка з медом. Заповнити її водою і поставити на плиту на невеликий вогонь.

Помістити в каструлю банку з медом. Температура води в каструлі в процесі повинна нагріватися вище 40 градусів. У цей час під впливом води та вогню мед почне “відтаювати”.

Потрібно просто трохи помішувати його за допомогою ложки.
Не допускайте кипіння або підвищення температури, щоб не позбавити продукт корисних властивостей. Досить швидко мед знову стане рідким. І ви можете використовувати його для випічки смаколиків.

Під силу всім! Вчені назвали фактор, який може знизити ризик смерті у хворих на рак

четвер, 23 січень 2025, 11:28

Сильні м’язи та хороша фізична підготовка можуть майже вдвічі зменшити ризик смерті у разі захворювання на рак. Таких висновків дійшли вчені у дослідженні, опублікованому в науковому журналі British Journal of Sports Medicine, пише The Guardian, переда...

Народні прикмети на 23 січня. Українці спрадавна знали, що Агафій-напівхлібник любить добрі справи та пиріг з куркою

четвер, 23 січень 2025, 7:05

Православна церква України 23 січня за новим стилем вшановує єпископа Климента Анкірського і мучеників Агафангела, Самана і Павлина Милостивого. За старим стилем 23 січня вшановували пам'ять богослова Григорія, єпископа Ніського. . У це свято селяни ...