Є секрет! Як повернути рідку текстуру меду, що зацукрився

У кулінарних цілях потрібен виключно рідкий мед, тому що в такій формі його легко використовувати для приготування різних страв. Але мед з часом зацукровується, передають Патріоти України.

Використовувати у такому вигляді його неможливо. Перший спосіб, який, напевно, спаде на думку більшості господинь – відправити його до мікрохвильовки, щоб він знову став рідким. Та цього робити не варто. Так мед втратить свої корисні властивості, залишаючись просто смачною добавкою до страв.

Як зробити мед рідким без шкоди для поживних речовин.

Для цього потрібно взяти каструлю, в яку вільно поміститься банка з медом. Заповнити її водою і поставити на плиту на невеликий вогонь.

Помістити в каструлю банку з медом. Температура води в каструлі в процесі повинна нагріватися вище 40 градусів. У цей час під впливом води та вогню мед почне “відтаювати”.

Потрібно просто трохи помішувати його за допомогою ложки.
Не допускайте кипіння або підвищення температури, щоб не позбавити продукт корисних властивостей. Досить швидко мед знову стане рідким. І ви можете використовувати його для випічки смаколиків.

Ви теж так перете рушники? Експерти розкрили головну помилку

середа, 8 жовтень 2025, 13:05

Рушники - незамінна річ у побуті, але ми рідко замислюємось, як правильно за ними доглядати. Лише кілька поширених помилок у пранні можуть призвести до того, що тканина втратить свої властивості: перестане добре вбирати вологу, стане жорсткою або почне...

Підсумки тактичні — для чого вони взагалі?

середа, 8 жовтень 2025, 12:57

Коли в тебе на плечах бронік, за спиною рюкзак, а в голові — план на найближчі 10 хвилин, останнє, чим хочеться морочити собі голову, — це де валяється турнікет або в яку саме кишеню ти запхав магазин. Тактичні підсумки Fam.tac — це ніби відповідь на ц...