Є секрет! Як позбавити м’ясо птиці від шкідливої хімії за допомогою особливого маринаду

На жаль, у більшості супермаркетів та магазинів прилавки переповнені неякісною м’ясною продукцією. Тварин та птицю годують різною хімією, щоб вони швидше росли і набирали масу, передають Патріоти України.

Подробиці

Нас, споживачів, та любителів смачно поїсти багато, а фабрик, фермерських господарств, де вирощують тварин не так багато. Та й для того, щоб виросла курка чи корова потрібен не один місяць.

Ми як покупці завжди прагнемо придбати найсмачнішу продукцію. Тож багато з нас обирає купувати м‘ясо в фермерських господарствах, які більш піклуються про якість своєї продукції.

Якщо ж у вас не було вибору, та ви придбали курку в магазині, скористайтесь різними хитрощами, щоб знизити рівень шкідливої хімії у м’ясі.

Перше що потрібно зробити – вимочити курку.

Можна ще убезпечити себе, зливши перший бульйон.

Як бути, якщо в планах посмажити курку?

Особливий маринад

Приготуйте маринад за наступним рецептом: змішайте гірчицю, сік лимона, оцет та натріть ним курку чи частину тушки. Поставте її в цьому маринаді в холодильник маринуватись на 6 – 8 годин.

Ці інгредієнти допоможуть зробити м‘ясо ніжним та смачним.

Такий маринад нейтралізує шкідливі компоненти, тому ваша курка буде безпечною для вживання.

Бережіться! Мільйони нових випадків діабету в світі спричинені цими напоями

неділя, 8 червень 2025, 17:30

Цукровий діабет належить до групи цивілізаційних хвороб. Вони тісно пов’язані з розвитком людства, способом життя та харчуванням. Кількість людей, які страждають на діабет, постійно зростає, передають Патріоти України. За прогнозами, до 2050 року ця хв...

А ви це знали? Чому в спеку не можна заливати повний бак авто

неділя, 8 червень 2025, 17:11

Влітку спека є не лише приємним атрибутом відпочинку, а й викликом для власників автомобілів. Одна з ключових проблем, про яку часто забувають, це те, що паливо під впливом високих температур змінює свій об’єм. Сучасні водії часто прагнуть заправити ба...