На жаль, у більшості супермаркетів та магазинів прилавки переповнені неякісною м’ясною продукцією. Тварин та птицю годують різною хімією, щоб вони швидше росли і набирали масу, передають Патріоти України.
Нас, споживачів, та любителів смачно поїсти багато, а фабрик, фермерських господарств, де вирощують тварин не так багато. Та й для того, щоб виросла курка чи корова потрібен не один місяць.
Ми як покупці завжди прагнемо придбати найсмачнішу продукцію. Тож багато з нас обирає купувати м‘ясо в фермерських господарствах, які більш піклуються про якість своєї продукції.
Якщо ж у вас не було вибору, та ви придбали курку в магазині, скористайтесь різними хитрощами, щоб знизити рівень шкідливої хімії у м’ясі.
Перше що потрібно зробити – вимочити курку.
Можна ще убезпечити себе, зливши перший бульйон.
Як бути, якщо в планах посмажити курку?
Особливий маринад
Приготуйте маринад за наступним рецептом: змішайте гірчицю, сік лимона, оцет та натріть ним курку чи частину тушки. Поставте її в цьому маринаді в холодильник маринуватись на 6 – 8 годин.
Ці інгредієнти допоможуть зробити м‘ясо ніжним та смачним.
Такий маринад нейтралізує шкідливі компоненти, тому ваша курка буде безпечною для вживання.
Дієтологи рекомендують їсти фрукти щодня і не вірити тим, хто говорить, що від них поправляються. Яблука – це фрукт номер один для схуднення, і ось чому, передають Патріоти України. Одне велике яблуко містить достатньо розчинної та нерозчинної кліткови...
Як позбавитися зайвої ваги та схуднути, розказала жінка, з якої все життя знущалися через її зайві кілограми. Як британка втратила 70 кілограмів, передають Патріоти Україн з посиланням на Yahoo.life. 54-річна Дженніфер з Англії важила 180 кілограмів та...