Є секрет! Як позбутися неприємного запаху під час приготування минтая

Минтай можна було б сміливо назвати ідеальним сортом риби, якби не неприємний запах у процесі приготування. Саме тому молоді господині для смаження намагаються вибрати менш “ароматний” продукт. Однак за правильного підходу запах можна нейтралізувати,, передають Патріоти України.

Як цього досягти

Правильно підготуйте рибу

Якщо ви хочете, щоб концентрація неприємного запаху значно знизилася, то вам варто добре вичистити продукт зсередини.

Адже саме з цієї причини минтай викликає неприємний аромат при смаженні.

Не забувайте також видаляти плівочку темного кольору.

Лавровий лист із перцем

Обидві спеції славляться тим, що нейтралізують неприємний аромат та дають цікавий відтінок смаку. Перець можна використовувати одразу.

Лавровий лист додається перед смаженням.

Цибуля

Якщо ви хочете, щоб минтай вийшов смачним, то не варто забувати про смажену цибулю. Якщо спочатку викласти овоч, а потім рибу, то про неприємний запах можна буде забути.

До цибулі можна додати трохи моркви для насиченішого смаку.

Справа... в мозку! Вчені знайшли несподівану причину ожиріння

вівторок, 4 березень 2025, 11:30

Нове дослідження, проведене Університетською клінікою Тюбінгена спільно з Німецьким центром досліджень діабету (DZD) та Інститутом імені Гельмгольца в Мюнхені, проливає світло на роль мозку в розвитку ожиріння, передають Патріоти України. Вчені встанов...

По кишені всім! Який чай найбільш корисний і як обрати варіант для себе

вівторок, 4 березень 2025, 11:14

Вибір найбільш корисного чаю залежить від того, які саме властивості ви шукаєте. Ось кілька варіантів, передають Патріоти України. Кожен з цих чаїв має свої переваги, тому можна вибрати залежно від вашої мети та потреб.Вибір найбільш корисного чаю зале...