Є секрет! Як позбутися неприємного запаху під час приготування минтая

Минтай можна було б сміливо назвати ідеальним сортом риби, якби не неприємний запах у процесі приготування. Саме тому молоді господині для смаження намагаються вибрати менш “ароматний” продукт. Однак за правильного підходу запах можна нейтралізувати,, передають Патріоти України.

Як цього досягти

Правильно підготуйте рибу

Якщо ви хочете, щоб концентрація неприємного запаху значно знизилася, то вам варто добре вичистити продукт зсередини.

Адже саме з цієї причини минтай викликає неприємний аромат при смаженні.

Не забувайте також видаляти плівочку темного кольору.

Лавровий лист із перцем

Обидві спеції славляться тим, що нейтралізують неприємний аромат та дають цікавий відтінок смаку. Перець можна використовувати одразу.

Лавровий лист додається перед смаженням.

Цибуля

Якщо ви хочете, щоб минтай вийшов смачним, то не варто забувати про смажену цибулю. Якщо спочатку викласти овоч, а потім рибу, то про неприємний запах можна буде забути.

До цибулі можна додати трохи моркви для насиченішого смаку.

Психологічний тест: Оберіть гарбуз і дізнайтеся, яке перше враження ви справляєте на інших

п’ятниця, 15 серпень 2025, 23:10

Ви коли-небудь замислювалися, що про вас думають нові знайомі? Психологічні тести допомагають не лише краще зрозуміти себе, а й побачити, як вас сприймають інші. Оберіть гарбуз і дізнайтеся, яке перше враження ви залишаєте, передають Патріоти України. ...

ТОП-8 науково доведених способів стати щасливішим - дізнайтеся, як це зробити

п’ятниця, 15 серпень 2025, 19:06

Ми всі хочемо бути щасливими, але чи існують конкретні методи для цього? Наука підтверджує: так! Різні дослідження показують, що навіть прості звички можуть значно підвищити рівень задоволеності життям. Ось 8 науково обґрунтованих способів, які допомож...