Є секрет! Як правильно смажити рибу, щоб на кухні не було неприємного запаху

Під час смаження риби завжди з’являється проблема не найприємнішого запаху, який швидко поширюється територією кухні. Навіть витяжка не завжди може з цим допомогти, особливо в тому випадку, якщо ви смажите велику порцію риби. Деколи запахи проникають навіть у кімнати, особливо в тому випадку, якщо ваша вітальня з’єднана з кухнею. Однак існує проста хитрість, завдяки якій можна захиститись від появи неприємних ароматів, передають Патріоти України.

Що для цього потрібно зробити

Після того як ви замаринували рибу та використовували паніровку, саме час для того, щоб почистити картоплю. Одної бульби середнього розміру цілком достатньо для порції риби.

Коренеплід потрібно почистити та розрізати на чотири великі часточки. Приступаємо до їх смаження одночасно з рибою.

Картопля “втягне” в себе більшу частину неприємних ароматів, а з рештою запахів справиться навіть стара витяжка. Якщо ви спробуєте використати цей метод, то після вас не потрібно буде провітрювати кухню і користуватися засобами для очищення повітря.

Джерело: ПростоВей

Кому не можна пити молоко - лікарі назвали головні протипоказання

п’ятниця, 24 жовтень 2025, 9:15

Молоко вважається символом здоров’я, але підходить воно не всім. Попри те, що цей продукт містить кальцій, білок і вітаміни групи B, у деяких людей він може викликати проблеми зі шлунком, шкірою чи навіть імунною системою, передають Патріоти України. Д...

Достатньо лише 4 тис. кроків: Нове дослідження показало, як легко продовжити життя

п’ятниця, 24 жовтень 2025, 8:15

Дослідники з’ясували, що навіть мінімальна фізична активність може суттєво знизити ризик передчасної смерті у людей старшого віку, передають Патріоти України. Згідно з новим дослідженням, люди похилого віку, які проходять лише 4 тисячі кроків на тижден...