
Під час смаження риби завжди з’являється проблема не найприємнішого запаху, який швидко поширюється територією кухні. Навіть витяжка не завжди може з цим допомогти, особливо в тому випадку, якщо ви смажите велику порцію риби. Деколи запахи проникають навіть у кімнати, особливо в тому випадку, якщо ваша вітальня з’єднана з кухнею. Однак існує проста хитрість, завдяки якій можна захиститись від появи неприємних ароматів, передають Патріоти України.
Після того як ви замаринували рибу та використовували паніровку, саме час для того, щоб почистити картоплю. Одної бульби середнього розміру цілком достатньо для порції риби.
Коренеплід потрібно почистити та розрізати на чотири великі часточки. Приступаємо до їх смаження одночасно з рибою.
Картопля “втягне” в себе більшу частину неприємних ароматів, а з рештою запахів справиться навіть стара витяжка. Якщо ви спробуєте використати цей метод, то після вас не потрібно буде провітрювати кухню і користуватися засобами для очищення повітря.
У кожного є своя ідеальна "кнопка вимкнення": комусь потрібна тиша, комусь природа, іншим - рух або ритуали, що повертають внутрішню рівновагу. Оберіть заняття, яке найбільше асоціюється у вас із релаксом, і подивіться, що цей вибір може означати, пере...
Православна церква України 23 листопада по новому стилю вшановує єпископів Григорія Акрагантійського та святителя Амфілохія Іконійського. За старим стилем церква 23 листопада шанувала пам'ять шести молодших апостолів, в тому числі Ераста і Родіона. Пог...