Є секрет! Як правильно смажити рибу, щоб на кухні не було неприємного запаху

Під час смаження риби завжди з’являється проблема не найприємнішого запаху, який швидко поширюється територією кухні. Навіть витяжка не завжди може з цим допомогти, особливо в тому випадку, якщо ви смажите велику порцію риби. Деколи запахи проникають навіть у кімнати, особливо в тому випадку, якщо ваша вітальня з’єднана з кухнею. Однак існує проста хитрість, завдяки якій можна захиститись від появи неприємних ароматів, передають Патріоти України.

Що для цього потрібно зробити

Після того як ви замаринували рибу та використовували паніровку, саме час для того, щоб почистити картоплю. Одної бульби середнього розміру цілком достатньо для порції риби.

Коренеплід потрібно почистити та розрізати на чотири великі часточки. Приступаємо до їх смаження одночасно з рибою.

Картопля “втягне” в себе більшу частину неприємних ароматів, а з рештою запахів справиться навіть стара витяжка. Якщо ви спробуєте використати цей метод, то після вас не потрібно буде провітрювати кухню і користуватися засобами для очищення повітря.

Джерело: ПростоВей

Секрет господинь! Що додати у фарш, щоб курячі котлети були соковиті

четвер, 29 серпень 2024, 9:15

Котлети з курячого філе часто бувають сухі, але якщо приготувати за цим рецептом, то ви отримаєте соковиті, ніжні, м’які м’ясні вироби. Один інгредієнт може з пісного філе зробити ідеальний фарш, передають Патріоти України. Класично додайте в перемелен...

Це справді працює! Як знову зробити сухий хліб м’яким і смачним

четвер, 29 серпень 2024, 8:14

Добра та господиня, яка купує рівно стільки хліба, скільки потрібно. І тут домочадцям завжди вистачає цього продукту. При цьому вони встигають з’їдати хлібобулочний виріб до того, як він почав псуватися. Однак іноді помилки може припуститися навіть дос...