Якщо ви при покупці продуктів придбали кисломолочний сир, варто потурбуватись про його умови зберігання, щоб він не скис, передають Патріоти України.
Кисломолочна продукція має певний термін придатності, тому найкраще не затягувати терміни та якнайшвидше використати сир для приготування страв.
Та трапляється так, що ви не встигаєте використати кисломолочний сир для приготування сирників, чи запіканки. Звісно, що є способи зберігання, які можуть продовжити термін придатності кисломолочного сиру. Їх кілька.
Варто обирати для зберігання цього продукту емальований посуд, з щільною кришкою. Поставте ємність з кисломолочним сиром у прохолодне місце в холодильнику, біля задньої стінки на полиці, що поряд з морозильною камерою.
Вкиньте до кисломолочного сиру шматок цукру-рафінаду. З цукром сир не зможе швидко окислитись, тому і продовжиться термін його придатності.
Прагнення до досконалості є звичним для багатьох. Проте жити життям перфекціоніста завдає більше шкоди, ніж користі, передають Патріоти України. Дослідження показало, що коли справа доходить до досконалості, саме ті, хто повинен досягти успіху за будь-...
Не всі щодня звертають увагу на стан нігтів на ногах. Але, як стверджує лікарка Шина Багга з LloydsPharmacy Online Doctor, саме вони можуть свідчити про серйозні порушення в організмі – від нестачі поживних речовин до діабету чи навіть онкології, перед...