
Якщо ви при покупці продуктів придбали кисломолочний сир, варто потурбуватись про його умови зберігання, щоб він не скис, передають Патріоти України.
Кисломолочна продукція має певний термін придатності, тому найкраще не затягувати терміни та якнайшвидше використати сир для приготування страв.
Та трапляється так, що ви не встигаєте використати кисломолочний сир для приготування сирників, чи запіканки. Звісно, що є способи зберігання, які можуть продовжити термін придатності кисломолочного сиру. Їх кілька.
Варто обирати для зберігання цього продукту емальований посуд, з щільною кришкою. Поставте ємність з кисломолочним сиром у прохолодне місце в холодильнику, біля задньої стінки на полиці, що поряд з морозильною камерою.
Вкиньте до кисломолочного сиру шматок цукру-рафінаду. З цукром сир не зможе швидко окислитись, тому і продовжиться термін його придатності.
При приготуванні котлет важливо знати одну кулінарну «таємницю»: коли додавати сіль у фарш, щоб він не розвалювався і був соковитим, передають Патріоти України.
Мандарини - смачні та корисні цитрусові, але вони підходять не всім. Через високу кислотність і цукор деякі категорії людей повинні обмежити або уникати їх споживання, передають Патріоти України.