Є секрет! Як продовжити свіжість кисломолочного сиру

Якщо ви при покупці продуктів придбали кисломолочний сир, варто потурбуватись про його умови зберігання, щоб він не скис, передають Патріоти України.

Подробиці

Кисломолочна продукція має певний термін придатності, тому найкраще не затягувати терміни та якнайшвидше використати сир для приготування страв.

Та трапляється так, що ви не встигаєте використати кисломолочний сир для приготування сирників, чи запіканки. Звісно, що є способи зберігання, які можуть продовжити термін придатності кисломолочного сиру. Їх кілька.

Варто обирати для зберігання цього продукту емальований посуд, з щільною кришкою. Поставте ємність з кисломолочним сиром у прохолодне місце в холодильнику, біля задньої стінки на полиці, що поряд з морозильною камерою.

Вкиньте до кисломолочного сиру шматок цукру-рафінаду. З цукром сир не зможе швидко окислитись, тому і продовжиться термін його придатності.

Нове дослідження: Секс і компліменти сприяють прискореному загоєнню ран

четвер, 20 листопад 2025, 9:23

Згідно з результатами нового дослідження, близькість із партнером може сприяти швидшому загоєнню ран. А ще подібного ефекту можна досягти, просто обмінюючись компліментами зі своєю другою половинкою. Дослідження опубліковано в журналі JAMA Psychiatry, ...

Темні плями на стіні - це не просто волога. Чому вони з’являються і що робити

четвер, 20 листопад 2025, 8:45

Восени й узимку в домівках часто підвищується вологість: запотівають вікна, з’являється затхлий запах і темні сліди на стінах. Усе це свідчить про проблеми з вентиляцією та ризик розвитку цвілі, передають Патріоти України. Темні сірі, чорні або зеленув...