Якщо ви при покупці продуктів придбали кисломолочний сир, варто потурбуватись про його умови зберігання, щоб він не скис, передають Патріоти України.
Кисломолочна продукція має певний термін придатності, тому найкраще не затягувати терміни та якнайшвидше використати сир для приготування страв.
Та трапляється так, що ви не встигаєте використати кисломолочний сир для приготування сирників, чи запіканки.
Звісно, що є способи зберігання, які можуть продовжити термін придатності кисломолочного сиру. Їх кілька.
Варто обирати для зберігання цього продукту емальований посуд, з щільною кришкою. Поставте ємність з кисломолочним сиром у прохолодне місце в холодильнику, біля задньої стінки на полиці, що поряд з морозильною камерою.
Вкиньте до кисломолочного сиру шматок цукру-рафінаду.
З цукром сир не зможе швидко окислитись, тому і продовжиться термін його придатності.
Виявляється, солодощі можуть бути не лише смачними, а й надзвичайно корисними для здоров’я людини. Існує один солодкий продукт, який здатен помітно подовжити життя. Про це пише ресурс Strona Zdrowia, передають Патріоти України. Швейцарські дослідники ...
Огірки мають поверхневу кореневу систему, для них розпушування — це великий ризик. Адже корені культури можуть пошкодитися, що сповільнить її зростання та розвиток. Тому від цієї процедури краще відмовитися. Однак досвідчені городники знають, чим замін...