Є секрет! Як продовжити свіжість кисломолочного сиру

Якщо ви при покупці продуктів придбали кисломолочний сир, варто потурбуватись про його умови зберігання, щоб він не скис, передають Патріоти України.

Подробиці

Кисломолочна продукція має певний термін придатності, тому найкраще не затягувати терміни та якнайшвидше використати сир для приготування страв.

Та трапляється так, що ви не встигаєте використати кисломолочний сир для приготування сирників, чи запіканки.

Звісно, що є способи зберігання, які можуть продовжити термін придатності кисломолочного сиру. Їх кілька.

Варто обирати для зберігання цього продукту емальований посуд, з щільною кришкою. Поставте ємність з кисломолочним сиром у прохолодне місце в холодильнику, біля задньої стінки на полиці, що поряд з морозильною камерою.

Вкиньте до кисломолочного сиру шматок цукру-рафінаду.

З цукром сир не зможе швидко окислитись, тому і продовжиться термін його придатності.

Бережіться! Кардіолог назвав два продукти, які підвищують ризик раку

неділя, 15 червень 2025, 23:10

Кардіолог попередив: два поширені продукти можуть повільно нас убивати, а більшість людей навіть не підозрюють, що щодня вживають їх у своєму раціоні. Про це пише Ukrhealth, передають Патріоти України. Лікар Ауреліо Рохас, відомий у TikTok під ім’ям @d...

А ви це знали? Що буде з організмом, якщо їсти гречку щодня

неділя, 15 червень 2025, 17:35

Якщо їсти гречку щодня, організм отримає як користь, так і можливі ризики, залежно від кількості, способу приготування та загального раціону, передають Патріоти України. Висновок: Їсти гречку щодня — не шкідливо, якщо вона є частиною збалансованого ра...