Є секрет! Як прибрати гіркоту у курячих сердець та печінки

Багато хто полюбляє смачно приготовану курячу печінку чи суп з курячими сердечками. Але якщо курячі субпродукти старанно не підготувати перед приготуванням, в результаті ви можете отримати страву з гірким присмаком, передають Патріоти України.

Щоб цього не тарпилось, перед тим як почати готувати варто провести кілька дій по підготовці продуктів.

Подробиці

Вирішити проблему гіркоти дуже просто – достатньо виконати кілька кроків. Якщо ви збираєтесь готувати курячу печінку вперше, обов’язково виконайте наступні дії.

Крок перший

Причиною гіркоти печінки або сердечок може бути те, що в них залишилася жовч або згустки крові. Тому спершу ретельно очистіть їх від прожилок та плівок.

Очищену від плівок печінку та сердечки необхідно ретельно промити.

Крок другий

Якщо у вас немає певності, що ретельне очищення допомогло, та й остаточно позбутись гіркоти допоможе замочування в слабкому розчині оцту. Залиште в ньому субпродукти на півгодини.

Перед початком готування печінки, потрібно вимочити її протягом 30 хвилин в молоці. Після цього можете приступати до приготування вашої страви.

Джерело: ПростоВей

Ці слова вбивають стосунки - не вимовляйте їх ніколи!

понеділок, 15 вересень 2025, 18:12

Слова мають величезну силу. Вони можуть надихати, мотивувати і дарувати радість, але також здатні ранити і руйнувати відносини. Багато хто навіть не усвідомлює, як руйнівні фрази можуть впливати на близьких або колег, передають Патріоти України. За опи...

Це може здивувати! Як алкоголь і солодощі впливають на стан волосся

понеділок, 15 вересень 2025, 17:30

Блискуче та густе волосся часто вважають ознакою здоров’я і краси, проте харчові звички можуть суттєво впливати на його стан. Нові наукові огляди свідчать, що регулярне вживання алкоголю та солодких напоїв здатне прискорювати випадіння волосся, передаю...