Є секрет! Як прибрати гіркоту у курячих сердець та печінки

Багато хто полюбляє смачно приготовану курячу печінку чи суп з курячими сердечками. Але якщо курячі субпродукти старанно не підготувати перед приготуванням, в результаті ви можете отримати страву з гірким присмаком, передають Патріоти України.

Щоб цього не тарпилось, перед тим як почати готувати варто провести кілька дій по підготовці продуктів.

Подробиці

Вирішити проблему гіркоти дуже просто – достатньо виконати кілька кроків. Якщо ви збираєтесь готувати курячу печінку вперше, обов’язково виконайте наступні дії.

Крок перший

Причиною гіркоти печінки або сердечок може бути те, що в них залишилася жовч або згустки крові. Тому спершу ретельно очистіть їх від прожилок та плівок.

Очищену від плівок печінку та сердечки необхідно ретельно промити.

Крок другий

Якщо у вас немає певності, що ретельне очищення допомогло, та й остаточно позбутись гіркоти допоможе замочування в слабкому розчині оцту. Залиште в ньому субпродукти на півгодини.

Перед початком готування печінки, потрібно вимочити її протягом 30 хвилин в молоці. Після цього можете приступати до приготування вашої страви.

Джерело: ПростоВей

Бережіться! Ці квіти в квартирі - причина сварок і фінансових труднощів

неділя, 17 серпень 2025, 17:46

Букети квітів прикрашають інтер’єр і багато хто хоче довше насолоджуватися їх красою. Проте зберігати висушені квіти - не найкраща ідея. Вони можуть стати ніби чорною дірою-, що поглинає позитивну енергію Ци. Якщо у вашому житті все йде не так, можливо...

Як собаки передбачати час повернення господаря

неділя, 17 серпень 2025, 17:31

Чому собаки чекають біля дверей саме в той момент, коли господар ось-ось повернеться додому? Виявляється, завдяки своєму досвіду та неймовірному нюху вони можуть точно передбачати час майбутніх подій, передають Патріоти України. Катажина Бурда у своїй ...