В багатьох салатах використовують буряк. Він має приємну текстуру, досить нейтральний смак коренеплоду та добре поєднується з іншими інгредієнтами. Найчастіше згадують про «Оселедець під шубою» та «Вінегрет». Ще можна приготувати буряк з бринзою, кунжутом та олією. Також буде апетитно, передають Патріоти України.
Для названих вище салатів переважно буряки відварюють. В такому вигляді вони мають досить водяний присмак. Можна піти іншим шляхом та запекти його в духовці. Буряк матиме яскравий смак, а ще збереже бездоганний колір.
Кожен коренеплід обгорніть фольгою. Потім відправляйте в духовку на 30 хвилин. Потім дістаньте на пів години та ще раз поставте на 30 хвилин в духовку. Ось таку схему пропонують кулінари. З таким буряком салати стануть вдвічі смачнішими.
Думаєш, що лосини - це зручно для перельотів? А от лікарі й авіаексперти б’ють на сполох: популярний одяг може бути не лише некомфортним, а й небезпечним для життя під час польоту, передають Патріоти України. Що не так із лосинами та вузькими джинсами?...
Поки соцмережі захлинаються в захваті від чистого водного голодування, нове дослідження розбиває цей тренд на друзки. Замість обіцяного зцілення - посилене запалення, втрата м’язової маси й навіть потенційна шкода мозку, передають Патріоти України. Про...