Є секрет! Як приготувати буряк для вінегрету, щоб він став вдвічі смачнішим

В багатьох салатах використовують буряк. Він має приємну текстуру, досить нейтральний смак коренеплоду та добре поєднується з іншими інгредієнтами. Найчастіше згадують про «Оселедець під шубою» та «Вінегрет». Ще можна приготувати буряк з бринзою, кунжутом та олією. Також буде апетитно, передають Патріоти України.

Що робити з буряком

Для названих вище салатів переважно буряки відварюють. В такому вигляді вони мають досить водяний присмак. Можна піти іншим шляхом та запекти його в духовці. Буряк матиме яскравий смак, а ще збереже бездоганний колір.

Кожен коренеплід обгорніть фольгою. Потім відправляйте в духовку на 30 хвилин. Потім дістаньте на пів години та ще раз поставте на 30 хвилин в духовку. Ось таку схему пропонують кулінари. З таким буряком салати стануть вдвічі смачнішими.

Водіям на замітку! Що робити, коли забули ключі всередині автомобіля

понеділок, 19 травень 2025, 17:37

Чимало водіїв стикалися з ситуацією, коли ключі від авто залишилися замкненими всередині. Фахівці закликали не розбивати вікно, натомість є декілька кращих способів. Про це пише АВТОПІЛОТ, передають Патріоти України. 1. Перевірте всі двері. Насамперед,...

Це може здивувати! Чому старі рушники краще вбирають вологу, ніж нові

понеділок, 19 травень 2025, 16:44

Старі рушники справді поглинають вологу краще, ніж нові – і це не відчуття, а науковий факт. Вони позбавляються заводських покриттів, їхні волокна розпушуються, і з часом тканина "працює" так, як і має, передають Патріоти України. Проте важливо не допу...