Є секрет! Як приготувати буряк для вінегрету, щоб він став вдвічі смачнішим

В багатьох салатах використовують буряк. Він має приємну текстуру, досить нейтральний смак коренеплоду та добре поєднується з іншими інгредієнтами. Найчастіше згадують про «Оселедець під шубою» та «Вінегрет». Ще можна приготувати буряк з бринзою, кунжутом та олією. Також буде апетитно, передають Патріоти України.

Що робити з буряком

Для названих вище салатів переважно буряки відварюють. В такому вигляді вони мають досить водяний присмак. Можна піти іншим шляхом та запекти його в духовці. Буряк матиме яскравий смак, а ще збереже бездоганний колір.

Кожен коренеплід обгорніть фольгою. Потім відправляйте в духовку на 30 хвилин. Потім дістаньте на пів години та ще раз поставте на 30 хвилин в духовку. Ось таку схему пропонують кулінари. З таким буряком салати стануть вдвічі смачнішими.

Відчуваєте втому? Вам може не вистачати цього важливого мінералу

субота, 9 серпень 2025, 18:10

Постійна втома може бути спричинена багатьма чинниками - поганим сном, стресом чи навіть доглядом за активною дитиною. Але є ще одна менш очевидна причина, про яку багато хто не здогадується — дефіцит магнію, передають Патріоти України. Магній — це жит...

Стрес зникне, якщо ви зробите цю одну просту річ вдома

субота, 9 серпень 2025, 13:05

Ви коли-небудь помічали, що коли вас щось турбує, хочеться прибрати чи навести порядок у домі? Здається, це просто спосіб відволіктися, але насправді за цим стоїть наукове пояснення, передають Патріоти України. Відомий психолог Ітан Кросс, Ph.D., розпо...