
Приготоване м’ясо стає набагато смачнішим, якщо приготувати його разом з апетитною підливою, передають Патріоти України.
Від такого частування ніхто не зможе відмовитись
Які продукти нам потрібно підготувати:
Як готувати:
Найкраще вибирати свинину, у якої є жировий прошарок. За такого підходу страва виходить максимально апетитною. М’ясо важливо підготувати – вимити, обробити паперовим рушником та подрібнити на порційні шматочки.
З помідорів видалити шкірку, нарізати. Цибулю довільно подрібнюємо.
Потім прогріваємо сковорідку з олією, обсмажуємо м’ясо до появи скоринки з обох боків. Вводимо овочі і смажимо близько 5-7 хвилин. Як тільки цибуля стане м’якою, можна додавати томатну пасту або кетчуп.
Готувати потрібно під кришкою від 20 до 30 хвилин.
Іноді варто поглядати – якщо не вистачає рідини, варто своєчасно влити невелику кількість води.
За кілька хвилин до повної готовності додаємо прянощі та сіль.
Ідеальна м’ясна страва готова.
Ідея про "8 склянок води на день" широко поширена, але чи дійсно це необхідно? Професор Стюарт Гелловей пояснює: пити воду слід лише тоді, коли відчуваєте спрагу. Наш організм сам подає сигнал, коли потрібна рідина, передають Патріоти України. Головні ...
Японські науковці дійшли висновку, що регулярне вживання кефіру може позитивно впливати на процеси старіння в організмі. Згідно з результатами досліджень, кефірні бактерії здатні знижувати рівень хронічного запалення - одного з ключових факторів старін...