Є секрет! Як приготувати ідеальну підливу до м’яса

Приготоване м’ясо стає набагато смачнішим, якщо приготувати його разом з апетитною підливою, передають Патріоти України.

Від такого частування ніхто не зможе відмовитись

Подробиці

Які продукти нам потрібно підготувати:

  • близько 300 г свинини;
  • 2 томати середніх розмірів;
  • 1 цибулина;
  • дві столові ложки томатної пасти чи кетчупу;
  • рослинна олія для смаження, сіль та прянощі на свій розсуд.

Як готувати:

Найкраще вибирати свинину, у якої є жировий прошарок. За такого підходу страва виходить максимально апетитною. М’ясо важливо підготувати – вимити, обробити паперовим рушником та подрібнити на порційні шматочки.

З помідорів видалити шкірку, нарізати. Цибулю довільно подрібнюємо.

Потім прогріваємо сковорідку з олією, обсмажуємо м’ясо до появи скоринки з обох боків. Вводимо овочі і смажимо близько 5-7 хвилин. Як тільки цибуля стане м’якою, можна додавати томатну пасту або кетчуп.

Готувати потрібно під кришкою від 20 до 30 хвилин.

Іноді варто поглядати – якщо не вистачає рідини, варто своєчасно влити невелику кількість води.

За кілька хвилин до повної готовності додаємо прянощі та сіль.

Ідеальна м’ясна страва готова.

Чи справді треба пити 8 склянок води на день? Дієтолог розвінчує міф

вівторок, 23 грудень 2025, 12:15

Ідея про "8 склянок води на день" широко поширена, але чи дійсно це необхідно? Професор Стюарт Гелловей пояснює: пити воду слід лише тоді, коли відчуваєте спрагу. Наш організм сам подає сигнал, коли потрібна рідина, передають Патріоти України. Головні ...

Кефір може уповільнювати старіння: Японські вчені виявили неочікуваний ефект

вівторок, 23 грудень 2025, 11:50

Японські науковці дійшли висновку, що регулярне вживання кефіру може позитивно впливати на процеси старіння в організмі. Згідно з результатами досліджень, кефірні бактерії здатні знижувати рівень хронічного запалення - одного з ключових факторів старін...