
Приготоване м’ясо стає набагато смачнішим, якщо приготувати його разом з апетитною підливою, передають Патріоти України.
Від такого частування ніхто не зможе відмовитись
Які продукти нам потрібно підготувати:
Як готувати:
Найкраще вибирати свинину, у якої є жировий прошарок. За такого підходу страва виходить максимально апетитною. М’ясо важливо підготувати – вимити, обробити паперовим рушником та подрібнити на порційні шматочки.
З помідорів видалити шкірку, нарізати. Цибулю довільно подрібнюємо.
Потім прогріваємо сковорідку з олією, обсмажуємо м’ясо до появи скоринки з обох боків. Вводимо овочі і смажимо близько 5-7 хвилин. Як тільки цибуля стане м’якою, можна додавати томатну пасту або кетчуп.
Готувати потрібно під кришкою від 20 до 30 хвилин.
Іноді варто поглядати – якщо не вистачає рідини, варто своєчасно влити невелику кількість води.
За кілька хвилин до повної готовності додаємо прянощі та сіль.
Ідеальна м’ясна страва готова.
Багато господинь і досі ретельно промивають м’ясо під краном перед тим, як його приготувати. На перший погляд це здається логічним, адже вода очищає продукт. Але сучасні фахівці з харчової безпеки наголошують: мити сире м’ясо вкрай небезпечно. Розповід...
Маєте кілька хвилин для гри та самопізнання? Пройдіть цей психологічний тест і дізнайтеся, що ваш вибір тварини говорить про вашу особистість, передають Патріоти України. Уявіть, що ви вирушаєте в довгу подорож через ліс. По дорозі зустрічаєте чотирьох...