Приготоване м’ясо стає набагато смачнішим, якщо приготувати його разом з апетитною підливою, передають Патріоти України.
Від такого частування ніхто не зможе відмовитись
Які продукти нам потрібно підготувати:
Як готувати:
Найкраще вибирати свинину, у якої є жировий прошарок. За такого підходу страва виходить максимально апетитною. М’ясо важливо підготувати – вимити, обробити паперовим рушником та подрібнити на порційні шматочки.
З помідорів видалити шкірку, нарізати. Цибулю довільно подрібнюємо.
Потім прогріваємо сковорідку з олією, обсмажуємо м’ясо до появи скоринки з обох боків. Вводимо овочі і смажимо близько 5-7 хвилин. Як тільки цибуля стане м’якою, можна додавати томатну пасту або кетчуп.
Готувати потрібно під кришкою від 20 до 30 хвилин.
Іноді варто поглядати – якщо не вистачає рідини, варто своєчасно влити невелику кількість води.
За кілька хвилин до повної готовності додаємо прянощі та сіль.
Ідеальна м’ясна страва готова.
Алюмінієві каструлі є майже на кожній кухні. Вони легкі, зручні й недорогі. Але не все можна в них готувати. Деякі продукти можуть зіпсувати і смак страви, і сам посуд. Щоб уникнути помилок, варто знати, які страви алюміній не "любить". Редакція FoodOb...
Дачники стверджують, що шкідники навіть не будуть прилітати на город, якщо навесні висадити поряд з грядками картоплі всього лише одну рослину, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Мова йде про пижму. Вона є справжнім захисником городньої ку...