Є секрет! Як приготувати котлети, щоб фарш не був сухим - так роблять у дорогих ресторанах

Правильно приготовлені котлети можуть бути стравою високої кухні. Для них гарніру не потрібно . вже є все необхідне для ситної вечері, передають Патріоти України.

Подробиці

Для виготовлення ідеально пишних і м’яких котлет не знадобиться багато інгредієнтів.

Що може знадобитися:

  • яловичий фарш – 600 г;
  • хліб – 3 скибочки;
  • молоко – 200 мілілітрів;
  • маринована цибуля – 100 грамів;
  • солоні огірки – 4 шт.;
  • тостовий сир та 4 зубчики часнику;
  • вершкове масло, по чайній ложці солі і гірчиці, 1/3 чайної ложки чорного перцю.

Як приготувати котлети?

Хліб розмочіть у молоці. Після цього додайте в миску з молоком та хлібом фарш. Видавіть часник і додайте спеції.

Фарш бажано вимішати руками, щоб він у результаті став щільним. Візьміть лист для запікання і застеліть його пергаментним папером.

Викладіть плоскі котлети, а в центрі кожної зробіть невелике заглиблення та покладіть по маленькому шматочку вершкового масла. Додайте зверху мариновану цибулю, солоні огірки та закрийте скибочками сиру.

Відправте в духовку для запікання на 25 хвилин при 180 градусах.

Чи потрібно класти яйце у фарш для голубців

вівторок, 17 вересень 2024, 0:12

При приготуванні будь-яких страв на основі фаршу багато господинь автоматично додають яйця, передають Патріоти України. Відомо, що яйце допомагає скріпити фарш, який може розвалитися в найнесподіваніший момент. Проте чи є необхідність додавати яйце під...

Як швидко розморозити фарш - секрети, якими користуються господині

понеділок, 16 вересень 2024, 23:38

Здається, що відколи в мікрохвильовій печі з’явилася функція «розморожування», питання про те, як розморожувати ті чи інші продукти відпало назавжди, передають Патріоти України. Але іноді така процедура позначається на консистенції та якості напівфабри...