
Правильно приготовлені котлети можуть бути стравою високої кухні. Для них гарніру не потрібно . вже є все необхідне для ситної вечері, передають Патріоти України.
Для виготовлення ідеально пишних і м’яких котлет не знадобиться багато інгредієнтів.
Що може знадобитися:
Як приготувати котлети?
Хліб розмочіть у молоці. Після цього додайте в миску з молоком та хлібом фарш. Видавіть часник і додайте спеції.
Фарш бажано вимішати руками, щоб він у результаті став щільним. Візьміть лист для запікання і застеліть його пергаментним папером.
Викладіть плоскі котлети, а в центрі кожної зробіть невелике заглиблення та покладіть по маленькому шматочку вершкового масла. Додайте зверху мариновану цибулю, солоні огірки та закрийте скибочками сиру.
Відправте в духовку для запікання на 25 хвилин при 180 градусах.
Титул "найздоровішого" хліба часто приписують виробам на заквасці. Однак, експерти з Британського фонду серця дійшли висновку, що справжнім переможцем є інший вид, пише radioclub.ua, передають Патріоти України. Хоча хліб на заквасці вважають «живим» пр...
З настанням коротших днів наш внутрішній біологічний годинник, або циркадний ритм, вимагає коригування часу прийому їжі. Експерти з харчування радять зміщувати час вечері на більш ранній, щоб покращити метаболізм, сон і загальне самопочуття. Про це пиш...