Є секрет! Як приготувати рибу в клярі, щоб не підгоріла і була соковита

Навички смаження риби набуваються з досвідом. Так завжди і у всьому. Якщо ви зможете ідеально приготувати рибу, то їй знайдеться місце навіть на святковому столі. Якщо у вас є складнощі, треба переглянути технологічний процес та усунути помилки. Найчастіше філе виходить напівсирим або сухим, передають Патріоти України.

В чому секрет ідеального смаження риби

Все досить просто. Результат залежить від розміру шматочків філе. Якщо вони тонкі, тоді смажаться швидше і, навпаки.

У випадку товстих шматків все складніше. Її просмажити з усіх сторін та ще й рівномірно майже неможливо без втрати текстури та смаку.

Досвідчені шеф-кухарі рекомендують спочатку рибу обсмажити на сковороді, щоб утворилась скоринка. Потім відправляють в духову шафу до готовності. В цьому випадку і скоринка смачна утвориться, і риба буде добре приготована.

Таким самим чином можна готувати не лише рибу. М’ясо також вийде вдалим. Що казати, але таким способом навіть сирники рекомендують готувати. Отже, він точно дієвий.

Джерело: ПростоВей

Допоможе один інгредієнт! Риба більше не буде прилипати та розвалюватись

середа, 28 серпень 2024, 10:09

Риба - смачна страва, коли подають вже готову на стіл. Коли треба самостійно її приготувати, можуть виникати складнощі. Іноді вона прилипає до сковороди, а іноді просто розвалюється на частини. Їстівна страва просто їстівна, але не естетична, передають...

А ви це знали? які продукти були елітними в СРСР - їх могли дозволити собі лише заможні люди

середа, 28 серпень 2024, 9:48

Попри те, що в СРСР намагалися зробити всіх рівними та однаковими, можна було легко виділити з натовпу більш заможних людей. Соціальна нерівність проявлялася не тільки в розподілі житла, товарів чи автомобілів, передають Патріоти України. Деяка їжа, я...