Є секрет! Як приготувати рибу в клярі, щоб не підгоріла і була соковита

Навички смаження риби набуваються з досвідом. Так завжди і у всьому. Якщо ви зможете ідеально приготувати рибу, то їй знайдеться місце навіть на святковому столі. Якщо у вас є складнощі, треба переглянути технологічний процес та усунути помилки. Найчастіше філе виходить напівсирим або сухим, передають Патріоти України.

В чому секрет ідеального смаження риби

Все досить просто. Результат залежить від розміру шматочків філе. Якщо вони тонкі, тоді смажаться швидше і, навпаки.

У випадку товстих шматків все складніше. Її просмажити з усіх сторін та ще й рівномірно майже неможливо без втрати текстури та смаку.

Досвідчені шеф-кухарі рекомендують спочатку рибу обсмажити на сковороді, щоб утворилась скоринка. Потім відправляють в духову шафу до готовності. В цьому випадку і скоринка смачна утвориться, і риба буде добре приготована.

Таким самим чином можна готувати не лише рибу. М’ясо також вийде вдалим. Що казати, але таким способом навіть сирники рекомендують готувати. Отже, він точно дієвий.

Джерело: ПростоВей

Пояснення лікарів: Що гірше для здоров'я - понижений чи підвищений артеріальний тиск

понеділок, 16 червень 2025, 6:39

Люди з пониженим артеріальним тиском часто вважають себе здоровими. Насправді, як надто низький, так і надто високий тиски несуть ризик ускладнень, а також можуть стати причиною серйозних проблем зі здоров'ям. Про всі ризики розповіли фахівці з Samitiv...

Ви могли це не знати! Що станеться з організмом, якщо з'їсти морозиво на ніч

понеділок, 16 червень 2025, 6:30

Чимало людей не відмовляться посмакувати ввечері морозивом, особливо коли надворі спека. Однак такі солодощі можуть призвести до підвищення рівня глюкози в крові, що впливає на сон та загальне самопочуття.Про це повідомляє портал Interia Kobieta. Дієто...