Навички смаження риби набуваються з досвідом. Так завжди і у всьому. Якщо ви зможете ідеально приготувати рибу, то їй знайдеться місце навіть на святковому столі. Якщо у вас є складнощі, треба переглянути технологічний процес та усунути помилки. Найчастіше філе виходить напівсирим або сухим, передають Патріоти України.
Все досить просто. Результат залежить від розміру шматочків філе. Якщо вони тонкі, тоді смажаться швидше і, навпаки.
У випадку товстих шматків все складніше. Її просмажити з усіх сторін та ще й рівномірно майже неможливо без втрати текстури та смаку.
Досвідчені шеф-кухарі рекомендують спочатку рибу обсмажити на сковороді, щоб утворилась скоринка. Потім відправляють в духову шафу до готовності. В цьому випадку і скоринка смачна утвориться, і риба буде добре приготована.
Таким самим чином можна готувати не лише рибу. М’ясо також вийде вдалим. Що казати, але таким способом навіть сирники рекомендують готувати. Отже, він точно дієвий.
Досвідчені автомобілісти, які раніше розповіли, чи варто їздити на перекачаних шинах, порадили дуже корисну звичку: щоразу з’їдати дольку лимона перед тим, як сісти за кермо, пише Arguments.kyiv.ua, передають Патріоти України. Особливо це актуально пер...
Багато з нас не уявляють ранку без чашки кави, адже кофеїн — це перевірений спосіб прокинутися та зібратися з думками. Але чи знали ви, що зелений чай — це також джерело кофеїну, але м’якого, з делікатною дією та користю для здоров’я, передають Патріот...