
Цей трюк дозволить зробити розвареним горох за 15 хвилин. Примітно, що метод не потребує якихось складних маніпуляцій чи секретних інгредієнтів, передають Патріоти України.
Спочатку промитий горох потрібно залити холодною водою, поставити на вогонь і посолити. Потім воду доводять до кипіння і варять на повільному вогні 15 хвилин.
Після цього воду майже повністю зливають та заливають практично крижану. За кілька хвилин горох повністю розвариться. Таким чином, запам’ятати потрібно лише одне правило: холодну воду додають у гарячий горох, а не навпаки.
Консервований тунець часто вважають зручним і корисним перекусом: він багатий на білок, відносно низькокалорійний і добре підходить для салатів. Проте фахівці попереджають, що вживати його регулярно небажано. У деяких випадках цей продукт краще суттєво...
Ваші порції можуть бути збалансованими неправильно - бракує білка, складних вуглеводів, корисних жирів або клітковини. Маленькі порції призводять до швидкого голоду, передають Патріоти України. Вода наповнює шлунок і пригнічує відчуття голоду. Часто ми...