Сало для багатьох є улюбленим продуктом харчування, здатним швидко вгамувати голод, відновити сили та покращити стан здоров’я. Для українців сало – національний продукт, який залюбки всі ми майже щодня споживаємо, передають Патріоти України.
Рецептів якісного засолювання існує чимало, тому досвідчені господині намагаються експериментувати на кухні: адже завжди хочеться здивувати членів родини та гостей оригінальною стравою.
Наприклад, можна спробувати подати неймовірно смачне та ніжне сало у прянощах.
Як приготувати апетитну закуску.
Перелік продуктів
Як готувати
Спочатку варто зайнятись підготовкою нашого апетитного розсолу. Для цього рецепту часник не потрібно пропускати через прес або рубати ножем: краще подрібнити продукт на слайси середнього розміру.
Вводимо до часнику вказану кількість солі, додаємо прянощі.
З’єднуємо компоненти окропом і обережно перемішуємо.
Сало варто поділити на порційні шматки середнього розміру. Вибираємо каструлю для приготування, кладемо лавровий лист, потім сало і вливаємо отриманий маринад.
Прикриваємо сало тарілкою і притискаємо чимось важким. Сало має постояти за кімнатної температури добу. Потім забираємо важкий предмет, перемішуємо розсіл і використовуємо звичайну кришку.
Відправляємо продукт у холодніше місце на 3 дні. Раз на день потрібно помішувати розсіл із салом.
Наприкінці готування прибираємо сало з маринаду, позбавляємося надлишку вологи за допомогою серветки або паперового рушника. Все ви можете смакувати.
Таке сало краще обгорнути харчовою плівкою та зберігати у морозилці.
Сковорода з антипригарним покриттям використовується для приготування делікатних продуктів. Найчастіше виставляється середній або слабкий вогонь. А є такі продуки, які взагалі не можна готувати на антипригарній сковороді, передають Патріоти України з п...
Вапняний наліт і цвіль – це дві речі, які відносно швидко накопичуються в пральних машинах. Ці прилади потребують регулярного чищення, щоб зберегти ваш одяг гігієнічним, уникнути неприємних запахів і подовжити термін служби приладу, передають Патріоти ...