Є секрет! Як смажити рибу, щоб не горіло борошно

Часто під час смаження риби горить борошно, при цьому утворюється чорна скоринка, присмак гіркоти відчувається навіть на самій рибі, передають Патріоти України.

Перед смаженням рибу треба підсолити, обваляти саме у кукурудзяному борошні. Потім рибу опустити у холодну воду, а після цього відправити на гарячу сковорідку з олією.

Саме цей спосіб допоможе вирішує відразу кілька питань, які були проблемою: олія не буде бризкати, борошно не горітиме та скоринка вийде ідеальною.

Коли рибу, обвалену в борошні, опускають у воду, рідина вбирається в борошно. І тому виходить, наче рибу обваляли в клярі, тому й бризок нема.

Крім того, можна смажити рибу без олії та борошна. тоді й бризок не буде, й нічого не пригорить. Просто смажте на пергаменті.

Джерело: ПростоВей

Їжте щодня: ТОП-5 найпотужніших антиоксидантів для здоров’я та молодості

субота, 12 липень 2025, 18:05

Антиоксиданти - це природні сполуки, які нейтралізують вільні радикали, захищаючи наші клітини від пошкоджень. Надлишок вільних радикалів може спричинити запалення, передчасне старіння та розвиток хронічних хвороб, таких як серцево-судинні захворювання...

Цей продукт може вбити собаку - не додавайте його до раціону улюбленця

субота, 12 липень 2025, 17:30

Літо, пікніки та ароматне барбекю - те, що приносить задоволення людям, може серйозно нашкодити собакам. Одним із найбільш ризикованих продуктів, який часто потрапляє до миски чотирилапих, є звичайна ковбаса, передають Патріоти України. За словами експ...