Є секрет! Як смажити рибу, щоб не горіло борошно

Часто під час смаження риби горить борошно, при цьому утворюється чорна скоринка, присмак гіркоти відчувається навіть на самій рибі, передають Патріоти України.

Подробиці

Перед смаженням рибу треба підсолити, обваляти саме у кукурудзяному борошні. Потім рибу опустити у холодну воду, а після цього відправити на гарячу сковорідку з олією.

Саме цей спосіб допоможе вирішує відразу кілька питань, які були проблемою: олія не буде бризкати, борошно не горітиме та скоринка вийде ідеальною.

Коли рибу, обвалену в борошні, опускають у воду, рідина вбирається в борошно. І тому виходить, наче рибу обваляли в клярі, тому й бризок нема.

Крім того, можна смажити рибу без олії та борошна. тоді й бризок не буде, й нічого не пригорить. Просто смажте на пергаменті.

Джерело: ПростоВей

Варто включити в раціон! ТОП-7 найефективніших продуктів, які зменшують ризик серцево-судинних захворювань

п’ятниця, 23 серпень 2024, 0:00

За даними наукового дослідження, проведеного фахівцями з Університету Еморі в Атланті, понад 50% смертей, спричинених захворюваннями серця, можна запобігти щорічно. Крім уникнення шкідливих звичок, таких як паління, важливо контролювати чотири основні ...

Є секрет! Як смажити рибу, щоб не горіло борошно

четвер, 22 серпень 2024, 17:12

Часто під час смаження риби горить борошно, при цьому утворюється чорна скоринка, присмак гіркоти відчувається навіть на самій рибі, передають Патріоти України. Перед смаженням рибу треба підсолити, обваляти саме у кукурудзяному борошні. Потім рибу опу...