
Часто під час смаження риби горить борошно, при цьому утворюється чорна скоринка, присмак гіркоти відчувається навіть на самій рибі, передають Патріоти України.
Перед смаженням рибу треба підсолити, обваляти саме у кукурудзяному борошні. Потім рибу опустити у холодну воду, а після цього відправити на гарячу сковорідку з олією.
Саме цей спосіб допоможе вирішує відразу кілька питань, які були проблемою: олія не буде бризкати, борошно не горітиме та скоринка вийде ідеальною.
Коли рибу, обвалену в борошні, опускають у воду, рідина вбирається в борошно. І тому виходить, наче рибу обваляли в клярі, тому й бризок нема.
Крім того, можна смажити рибу без олії та борошна. тоді й бризок не буде, й нічого не пригорить. Просто смажте на пергаменті.
Випадіння волосся - це природний процес: щодня ми втрачаємо близько 100 волосин. Проте, якщо волосся випадає жменями, його об’єм зменшується, а локони тоншають. Ось п’ять головних причин надмірного випадіння волосся, передають Патріоти України. Хронічн...
Важливо пам'ятати, що новорічні презенти, які ви збираєтеся зробити близьким та друзям, мають сподобатися не тільки людині, якій вони призначаються, а ще й догодити символу року, нагадує ТСН, передають Патріоти України. Варто обирати подарунки з позити...