Є секрет! Як уникнути прилипання їжі до сковороди під час смаження

Найчастіше під час смаження господині можуть зіткнутися з неприємною невдачею: їжа прилипає до сковороди, через що не вдається зберегти апетитну скоринку, передають Патріоти України.

Також це призводить до того, що страва втрачає свій естетично привабливий вигляд.

Однак існує чимало хитрощів, які допоможуть уникнути цієї ситуації.

Які секрети можуть допомогти?

Яблучний оцет

Багато досвідчених господинь завжди на кухні тримають баночку такого дивовижного продукту, як яблучний оцет. Ця рідина має унікальний склад, який допоможе уникнути приставання до дна сковорідки.

Спочатку потрібно влити невелику кількість оцту, прогріти сковороду.

Коли оцет повністю випарується, можна приступати до безпосереднього приготування їжі.

Сіль

Якщо ви готуєте другі страви, а не солодку випічку, то сміливо можна скористатися лайфхаком із сіллю. Його з успіхом застосовують досвідчені господарки.

Достатньо просто прогріти сковорідку з рослинною олією та сіллю.

Після цього вже викладаємо продукти.

Вершкове масло

Багато хто любить смажити саме на вершковому маслі, оскільки він надає приємного відтінку смаку. Можна досягти ідеального поєднання вершкового та рослинного масел.

Як виявилося, цей продукт часто використовується не тільки через приємні смакові якості.

Якщо смажити страву на вершковому маслі, вона не пригорить.

Дачникам на замітку! Що посадити біля винограду, щоб отримати хороший врожай

четвер, 24 квітень 2025, 18:30

Якщо у вас невелика ділянка, то організувати окреме місце для кожної культури складно. Однак деякі рослини, кущі та дерева можна садити поряд. Що посадити біля винограду, якщо ви хочете потім отримати соковиті та великі ягоди — читайте в матеріалі ТСН....

А ви це знали? Що не можна готувати в алюмінієвих каструлях

четвер, 24 квітень 2025, 16:47

Алюмінієві каструлі є майже на кожній кухні. Вони легкі, зручні й недорогі. Але не все можна в них готувати. Деякі продукти можуть зіпсувати і смак страви, і сам посуд. Щоб уникнути помилок, варто знати, які страви алюміній не "любить". Редакція FoodOb...