Є секрет! Як уникнути прилипання їжі до сковороди під час смаження

Найчастіше під час смаження господині можуть зіткнутися з неприємною невдачею: їжа прилипає до сковороди, через що не вдається зберегти апетитну скоринку, передають Патріоти України.

Також це призводить до того, що страва втрачає свій естетично привабливий вигляд.

Однак існує чимало хитрощів, які допоможуть уникнути цієї ситуації.

Які секрети можуть допомогти?

Яблучний оцет

Багато досвідчених господинь завжди на кухні тримають баночку такого дивовижного продукту, як яблучний оцет. Ця рідина має унікальний склад, який допоможе уникнути приставання до дна сковорідки.

Спочатку потрібно влити невелику кількість оцту, прогріти сковороду.

Коли оцет повністю випарується, можна приступати до безпосереднього приготування їжі.

Сіль

Якщо ви готуєте другі страви, а не солодку випічку, то сміливо можна скористатися лайфхаком із сіллю. Його з успіхом застосовують досвідчені господарки.

Достатньо просто прогріти сковорідку з рослинною олією та сіллю.

Після цього вже викладаємо продукти.

Вершкове масло

Багато хто любить смажити саме на вершковому маслі, оскільки він надає приємного відтінку смаку. Можна досягти ідеального поєднання вершкового та рослинного масел.

Як виявилося, цей продукт часто використовується не тільки через приємні смакові якості.

Якщо смажити страву на вершковому маслі, вона не пригорить.

Чи потрібно класти яйце у фарш для голубців

вівторок, 17 вересень 2024, 0:12

При приготуванні будь-яких страв на основі фаршу багато господинь автоматично додають яйця, передають Патріоти України. Відомо, що яйце допомагає скріпити фарш, який може розвалитися в найнесподіваніший момент. Проте чи є необхідність додавати яйце під...

Як швидко розморозити фарш - секрети, якими користуються господині

понеділок, 16 вересень 2024, 23:38

Здається, що відколи в мікрохвильовій печі з’явилася функція «розморожування», питання про те, як розморожувати ті чи інші продукти відпало назавжди, передають Патріоти України. Але іноді така процедура позначається на консистенції та якості напівфабри...