
Найчастіше під час смаження господині можуть зіткнутися з неприємною невдачею: їжа прилипає до сковороди, через що не вдається зберегти апетитну скоринку, передають Патріоти України.
Також це призводить до того, що страва втрачає свій естетично привабливий вигляд.
Однак існує чимало хитрощів, які допоможуть уникнути цієї ситуації.
Яблучний оцет
Багато досвідчених господинь завжди на кухні тримають баночку такого дивовижного продукту, як яблучний оцет. Ця рідина має унікальний склад, який допоможе уникнути приставання до дна сковорідки.
Спочатку потрібно влити невелику кількість оцту, прогріти сковороду.
Коли оцет повністю випарується, можна приступати до безпосереднього приготування їжі.
Сіль
Якщо ви готуєте другі страви, а не солодку випічку, то сміливо можна скористатися лайфхаком із сіллю. Його з успіхом застосовують досвідчені господарки.
Достатньо просто прогріти сковорідку з рослинною олією та сіллю.
Після цього вже викладаємо продукти.
Вершкове масло
Багато хто любить смажити саме на вершковому маслі, оскільки він надає приємного відтінку смаку. Можна досягти ідеального поєднання вершкового та рослинного масел.
Як виявилося, цей продукт часто використовується не тільки через приємні смакові якості.
Якщо смажити страву на вершковому маслі, вона не пригорить.
Православне свято 31 жовтня за новим церковним календарем (13 листопада за старим) - день пам'яті Никодима і Спиридона Печерських, які ввійшли в історію як проповідники християнства, а також святого Петра Багатостраждального, видатного українського дер...
Нове дослідження, про яке розповіло видання Real Simple, виявило, що люди, які дотримуються зеленої середземноморської дієти, варіації відомої Mediterranean Diet, збагаченої зеленим чаєм і водоростевою рослиною, мали повільніші процеси старіння мозку, ...