Є секрет! Як в магазині розпізнати, що оселедець пересолений

Ніхто не стане сперечатися з тим, що найсмачніший оселедець - той, що був засолений самостійно, передають Патріоти України.

Однак часом у господинь немає можливості приготувати рибку своїми руками, і доводиться вирушати в магазин за вже готовою.

На жаль, спробувати солоний оселедець перед тим, як вирушити з ним на касу, не можна, чому на нашому столі часом виявляється страшенно пересолений, і тому несмачний продукт.

Щоб наступного разу не потрапити в халепу, вам достатньо лише дізнатися про кілька ознак, які допоможуть впізнати надмірно солону рибу.

По-перше, вирушаючи за покупками, вибирайте крупну рибку – жирну рибу практично неможливо пересолити.

По-друге, серед запропонованого асортименту постарайтеся обирати риб-самців.

Впізнати його можна по широкому піджатому черевці і горбатій спинці, тоді як спинка самок пряма і рівна, а черевце – об’ємне та звисаюче.

Нарешті, по-третє: пересолений оселедець навпомацки набагато щільніший. До речі, часто трапляється так, що у такої риби деформований хвіст, тому, помітивши перелічені особливості, добре подумайте над тим, чи гідна ця риба бути поданою до вашого столу.

Як правильно запікати курку, щоб м’ясо залишалось соковитим та смачним

неділя, 7 липень 2024, 11:09

Запекти курку можна на раз-два. Така перша думка, коли бачиш її на прилавку в магазині. А потім починаєш готувати, дістаєш з духовки, а вона якась суха на смак, передають Патріоти України. Заливати потім м’ясо в тарілці — не варіант. Є велике бажання,...

Діти точно оцінять! Як приготувати сирні пончики в духовці за 35 хвилин

неділя, 7 липень 2024, 10:09

Приготуйте смачні та ніжні сирні пончики, які стануть відмінним перекусом або смаколиком до чаю. Вам знадобиться всього 35 хвилин, щоб потім насолоджуватися смаком, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Приготування:. Візьміть глибоку миску й зміша...