Багато господинь переплачують, придбавши вже відварені буряки, замість того, щоб зварити овоч самостійно. На це є дві вагомі причини: процес варіння коренеплоду займає дуже багато часу і до того ж супроводжується неприємним запахом, передають Патріоти України.
Однак є простий спосіб, завдяки якому варений буряк можна отримати набагато швидше, при цьому він буде смачним і соковитим.
Для цього плоди буряка не потрібно чистити – достатньо добре їх промити під проточною водою. Хвостик також зрізати не варто.
Потім поставте на плиту каструльку з водою і зачекайте, поки вона закипить. Зменшіть вогонь до середнього та покладіть буряк у каструлю.
Через 2-3 хвилини додайте сюди ж хлібну скоринку. Це той самий засіб, який позбавить вашу кухню та вас від виникнення неприємного «аромату».
Через 15 хвилин коренеплід можна діставати з каструлі і відправляти прямо в холодну воду.
Завдяки цій простій дії шкірка плода зніматиметься надзвичайно легко.
Цей солодкий екзотичний фрукт люблять абсолютно всі, однак лікарі назвали тих, кому не можна вживати банани, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Банани – це вкрай корисні фрукти для нашого здоров’я, бо містять вітаміни групи B, вітамін С, к...
Через вологість у наших пральних машинах може накопичуватися цвіль, бруд і вапняний наліт. Це не тільки виглядає неестетично, але й викликає неприємний запах. Окрім того, ця цвіль може залишати плями на одязі, передають Патріоти України. Хороша новина ...