
Найшвидша страва в приготуванні - всі різновиди пасти. По-перше, це завжди смачно, швидко та ситно. Найголовніше - вміти правильно її варити, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами, як правильно варити спагетті та макарони, щоб вони не злипалися.
Велика каструля
Вона потрібна для того, щоб було достатньо місця для приготування спагетті. Також важливо, щоб було достатньо води, для руху, зменшуючи ймовірність утворення грудочок. Воду обов'язково потрібно довести до кипіння, важливо – додати сіль, і довести до кипіння, саме кипіння допомагає спагетті залишатися окремо одна від одної, коли вони потрапляють у воду і при цьому вони не злипатимуться.
Коли перемішувати спагетті
Потрібно їх періодично помішуйте, особливо в першу хвилину і періодично після цього запобігає злипанню макаронів.
Що робити, якщо макарони злиплися
Якщо ваша паста все ж злиплася після зливання води, тоді просто перекладіть локшину назад у теплу каструлю і додайте трохи води, перемішуйте, поки вона не розм'якне.
Бюстгальтер – важливий предмет гардеробу, який потребує правильного догляду. Часто жінки не знають, як його прати та зберігати, щоб він служив довше. Експерт з технологій білизни Джорджина Біббі пояснює основні правила догляду за бюстгальтером та коли ...
Грибкові хвороби - один із головних ворогів саду та городу. Фітофтороз, вертицильоз, гнилі, фузаріоз, плямистість, іржа та парша здатні зберігатися в ґрунті завдяки спорам і міцелію, які легко переживають зиму, пише Telegram-канал "Моя дача. Сад і горо...