Досвідчені кулінари розповіли секрет порятунку пересоленого та густого супу. Знаючи лайфхак, страву можна врятувати та нагодувати родину або друзів, передають Патріоти України.
Берете відріз марлі та крупу. Робите саморобний мішечок із наповненням. Потім опускаєте його в каструлю із супом. Продовжуєте варити страву та час від часу куштуйте її на сіль. Зайве вбере к себе крупа, а суп буде врятований.
Окрім зайвої солі із супом буває ще одна складність — він може стати занадто густим. Якщо ви хочете отримати в результаті більш рідку страву, просто додайте трохи льоду. Доведіть до кипіння. Бульон вашого супу буде врятовано, адже він стане прозорішим, легким на смак та апетитним.
Якщо є потреба вдосконалити смак чи посилити його, вам знадобиться овочевий сік. Оберіть моркв’яний, томатний або капустяний. Це не тільки збагатить смак супу, але ще й додасть поживних речовин.
26 серпня за новим церковним календарем (8 вересня за старим) - день пам'яті мучеників Адріана і Наталії. У народі день отримав назву Адріян Осінній і Наталя Вівсянниця. За старим календарним стилем - день пам'яті преподобного Максима Сповідника. . *...
Крокси носять усі - від медиків, яким потрібне легке взуття на довгі зміни, до студентів, що цінують комфорт. Навіть фешн-блогери вміло вплітають їх у стильні луки. Але за цією популярністю ховається важливий нюанс, про який мало хто замислюється. Ліка...