Є секрет! Як врятувати сухий та густий фарш

Якщо фарш виходить надто сухим або густим, то котлети чи голубці вийдуть у рази менше соковитими та смачними, передають Патріоти України.

З цієї причини ідеальний фарш має бути вологим.

Подробиці

Особливо часто сухими виходять котлети з курячого фаршу.

Досвідчені господині рекомендують додати до таких котлет трохи свинячого фаршу, щоб врятувати ситуацію.

Варто пам’ятати, що на якості та властивості фаршу впливає якість його приготування. Перед цим процесом треба змішати його з спеціями та добре відбити. Це зробить фарш м’якшим.

Досвідчені господині рекомендують відбивати яловичий або свинячий фарш близько 7-10 хвилин, а ось для курячого фаршу вистачить п’яти.

Ще один прийом допоможе густій і тугій масі стати ніжнішою. Для цього в м’ясний фарш потрібно покласти шматочок льоду.

Більш пишна страва з фаршу вийде у тому випадку, якщо додати до нього картоплю.

Однак овоч до цього треба відварити та потерти на середній тертці.

Народні прикмети на 13 червня. Цього дня українці традиційно готують та споживають щасливі гречаники в пам'ять Акулини Гречишниці

п’ятниця, 13 червень 2025, 7:08

13 червня за новим календарним стилем (26 червня - за старим) православні віряни за новим церковним календарем згадують мученицю Акилину Старшу. У народі день отримав назву Акулина Гречишниця. Цього дня за старим календарним стилем - день пам'яті апост...

Помилки в догляді за шкірою, які "вбивають" молодість

п’ятниця, 13 червень 2025, 6:59

Догляд за шкірою — це не лише про використання правильних кремів і процедур. Іноді навіть звичайні помилки можуть значно вплинути на вигляд нашої шкіри, старячи її набагато швидше, ніж це було б необхідно. Ось декілька найбільш поширених помилок, які м...