Є секрет! Як врятувати сухий та густий фарш

Якщо фарш виходить надто сухим або густим, то котлети чи голубці вийдуть у рази менше соковитими та смачними, передають Патріоти України.

З цієї причини ідеальний фарш має бути вологим.

Подробиці

Особливо часто сухими виходять котлети з курячого фаршу.

Досвідчені господині рекомендують додати до таких котлет трохи свинячого фаршу, щоб врятувати ситуацію.

Варто пам’ятати, що на якості та властивості фаршу впливає якість його приготування. Перед цим процесом треба змішати його з спеціями та добре відбити. Це зробить фарш м’якшим.

Досвідчені господині рекомендують відбивати яловичий або свинячий фарш близько 7-10 хвилин, а ось для курячого фаршу вистачить п’яти.

Ще один прийом допоможе густій і тугій масі стати ніжнішою. Для цього в м’ясний фарш потрібно покласти шматочок льоду.

Більш пишна страва з фаршу вийде у тому випадку, якщо додати до нього картоплю.

Однак овоч до цього треба відварити та потерти на середній тертці.

Як потрапити на прийом до лікаря без направлення

неділя, 23 лютий 2025, 13:01

Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...

А ви це знали? Навіщо заморожують хліб перед вживанням

неділя, 23 лютий 2025, 13:00

Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...