Є секрет! Як з малої кількості фаршу зробити багато котлет

Перед вами стоїть завдання приготувати поживну вечерю. Ще вона має бути смачна, бо ж всі присутні мають наїстися. Але в холодильнику тільки залишки фаршу. Не встигли купити, зробити, подумати - це вже немає значення. Потрібно щось придумати, щоб котлет було багато, передають Патріоти України.

Вихід з ситуації

Він завжди є, навіть в самих складних ситуаціях. Якщо до фаршу додати декілька секретних інгредієнтів, вдосталь насмажити котлет обов’язково вийде. Не переживайте за смак, він буде стовідсотково вдалим.

Отже, для збільшення маси можна додати терту картоплю. Вам вистачить 3-4 штуки. На вибір є ще один варіант. До фаршу смакуватиме рис. Для цього його відваріть, а потім введіть потрібну вам кількість у масу. Для покращення смаку не забувайте про спеції, цибулю, зелень.

Це прості кулінарні лайфхаки. У скрутний чи неочікуваний момент вони допоможуть вийти із ситуації та насмажити цілу гору смачних котлет.

Яку образу ви притаїли в душі: Психологічний тест у картинці розкриє все

середа, 7 серпень 2024, 9:14

Чи знали ви, що таїти в душі образи шкідливо для психічного здоров'я? Пропонуємо дізнатися, яка саме образа (і на кого) підриває ваш моральний дух, передають Патріоти України. Душа людини чимось схожа на квітку. У когось це колючий кактус, а в когось н...

Психологічний тест: Ваша улюблена героїня із серіалів розповість, який ви друг

середа, 7 серпень 2024, 8:12

Уміння дружити - навичка, яка здатна подарувати нам вірних людей поруч. Для декого дружба дуже важлива, для інших - звичніше покладатися лише на себе і довіряти лише собі. Дізнайся, що підходить саме вам, передають Патріоти України. Подивіться на карт...