Перед вами стоїть завдання приготувати поживну вечерю. Ще вона має бути смачна, бо ж всі присутні мають наїстися. Але в холодильнику тільки залишки фаршу. Не встигли купити, зробити, подумати - це вже немає значення. Потрібно щось придумати, щоб котлет було багато, передають Патріоти України.
Він завжди є, навіть в самих складних ситуаціях. Якщо до фаршу додати декілька секретних інгредієнтів, вдосталь насмажити котлет обов’язково вийде. Не переживайте за смак, він буде стовідсотково вдалим.
Отже, для збільшення маси можна додати терту картоплю. Вам вистачить 3-4 штуки. На вибір є ще один варіант. До фаршу смакуватиме рис. Для цього його відваріть, а потім введіть потрібну вам кількість у масу. Для покращення смаку не забувайте про спеції, цибулю, зелень.
Це прості кулінарні лайфхаки. У скрутний чи неочікуваний момент вони допоможуть вийти із ситуації та насмажити цілу гору смачних котлет.
Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...
Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...