Якщо у вас є кілограм біленьких печериць, то їх можна швидко приготувати і пригощати гостей, які вже на порозі, передають Патріоти України.
Один із варіантів – замаринувати гриби. На сковорідці розігрійте олію, але не треба доводити до кипіння. Додайте 2-3 зубчики часнику, 1-2 ч.л. улюблених прянощів та обов’язково солодку паприку. Викладіть в теплу олію зі спеціями гриби і перемішайте. Перед подачею можна додати білу цибулю, порізану кільцями, або свіжу зелень.
Другий швидкий варіант – запекти на грилю чи в духовці. Для цього просто гриби полийте соєвим соусом, додайте сухий часник, чорний перець на смак. Добре все перемішайте і викладіть для запікання. Достатньо 10 хвилин при температурі 180 градусів і ваші гриби готові. Перед подачею печериці можна збризнути лимонним соком.
Ви прокидаєтесь рано вранці, сповнені енергії та бажання змінювати світ? Чи, навпаки, найкращі ідеї приходять до вас вночі? Час вашої активності багато розповідає про вашу особистість, а також впливає на якість життя, передають Патріоти України. Хронот...
Улітку прогулянки з собакою можуть бути не лише приємними, а й потенційно небезпечними. Ветеринарка Жаклін Брістер пояснює: найгірший час для вигулу - це спекотна середина дня. Саме тоді асфальт стає надто гарячим, а ризик теплового удару - найвищий, п...