Якщо у вас є кілограм біленьких печериць, то їх можна швидко приготувати і пригощати гостей, які вже на порозі, передають Патріоти України.
Один із варіантів – замаринувати гриби. На сковорідці розігрійте олію, але не треба доводити до кипіння. Додайте 2-3 зубчики часнику, 1-2 ч.л. улюблених прянощів та обов’язково солодку паприку. Викладіть в теплу олію зі спеціями гриби і перемішайте. Перед подачею можна додати білу цибулю, порізану кільцями, або свіжу зелень.
Другий швидкий варіант – запекти на грилю чи в духовці. Для цього просто гриби полийте соєвим соусом, додайте сухий часник, чорний перець на смак. Добре все перемішайте і викладіть для запікання. Достатньо 10 хвилин при температурі 180 градусів і ваші гриби готові. Перед подачею печериці можна збризнути лимонним соком.
Вода необхідна для підтримання життєвих процесів в організмі, адже вона регулює температуру тіла та сприяє обміну речовин. Достатнє споживання води допомагає підтримувати роботу нирок та ефективно очищати організм від токсинів, передають Патріоти Украї...
Важко уявити сучасну господиню, яка б могла обійтися без додавання приправ, передають Патріоти України. Вони здатні покращити смак будь-якої страви, зробивши її більш ароматною, насиченою та смачною. Борщ є одним з найпопулярніших серед перших страв, т...