Якщо у вас є кілограм біленьких печериць, то їх можна швидко приготувати і пригощати гостей, які вже на порозі, передають Патріоти України.
Один із варіантів – замаринувати гриби. На сковорідці розігрійте олію, але не треба доводити до кипіння. Додайте 2-3 зубчики часнику, 1-2 ч.л. улюблених прянощів та обов’язково солодку паприку. Викладіть в теплу олію зі спеціями гриби і перемішайте. Перед подачею можна додати білу цибулю, порізану кільцями, або свіжу зелень.
Другий швидкий варіант – запекти на грилю чи в духовці. Для цього просто гриби полийте соєвим соусом, додайте сухий часник, чорний перець на смак. Добре все перемішайте і викладіть для запікання. Достатньо 10 хвилин при температурі 180 градусів і ваші гриби готові. Перед подачею печериці можна збризнути лимонним соком.
Готові вирушити в захопливу мандрівку морями в пошуках свого щастя? Забудьте про повсякденні турботи і уявіть себе справжніми дослідницями щастя,, передають Патріоти України. Острови часто символізують унікальні місця, де ми можемо віднайти наше справж...
Ароматну та рум’яну картопельку, як колись готували бабусі в печі, можна приготувати і в духовці. Для цього треба купити хороші свинячі ребра, а ще обов’язково мати вдома посудину, про яку написали в подробицях, тоді картопля точно вдасться така, як із...