Є секрет! Як замаринувати печериці, якщо гості на порозі

Якщо у вас є кілограм біленьких печериць, то їх можна швидко приготувати і пригощати гостей, які вже на порозі, передають Патріоти України.

Подробиці

Один із варіантів – замаринувати гриби. На сковорідці розігрійте олію, але не треба доводити до кипіння. Додайте 2-3 зубчики часнику, 1-2 ч.л. улюблених прянощів та обов’язково солодку паприку. Викладіть в теплу олію зі спеціями гриби і перемішайте. Перед подачею можна додати білу цибулю, порізану кільцями, або свіжу зелень.

Другий швидкий варіант – запекти на грилю чи в духовці. Для цього просто гриби полийте соєвим соусом, додайте сухий часник, чорний перець на смак. Добре все перемішайте і викладіть для запікання. Достатньо 10 хвилин при температурі 180 градусів і ваші гриби готові. Перед подачею печериці можна збризнути лимонним соком.

Джерело: ПростоВей

Буде не користь, а шкода! 16 ознак, які свідчать, що ви неправильно п’єте воду

вівторок, 10 вересень 2024, 17:52

Вода необхідна для підтримання життєвих процесів в організмі, адже вона регулює температуру тіла та сприяє обміну речовин. Достатнє споживання води допомагає підтримувати роботу нирок та ефективно очищати організм від токсинів, передають Патріоти Украї...

Не робіть помилок! Які прянощі можна додавати в борщ, а які зіпсують смак страви

вівторок, 10 вересень 2024, 17:08

Важко уявити сучасну господиню, яка б могла обійтися без додавання приправ, передають Патріоти України. Вони здатні покращити смак будь-якої страви, зробивши її більш ароматною, насиченою та смачною. Борщ є одним з найпопулярніших серед перших страв, т...