Є секрет! Як замаринувати скумбрію, щоб була смачніша за червону рибу

Червона риба вважається більш престижним продуктом, ніж скумбрія. Однак і скумбрію можна смачно приготувати, передають Патріоти України.

Подробиці

Маринована скумбрія може бути набагато апетитнішою, ніж червона риба.

Гості будуть в захваті від страви. Головне – повністю дотримуватися рецепту.

Як правильно замаринувати

Візьміть близько 600 грам риби, очистіть її та промийте.

200 мілілітрів води виливають в окрему ємність. Вода повинна бути підсоленою (достатньо однієї столової ложки солі). Вам також потрібно додати половину столової ложки цукру.

Не забувайте про інші спеції. Рекомендуємо додати кілька лаврових листочків, дві гвоздики, половину чайної ложки коріандру та ароматного перцю.

У такому вигляді вода ставиться на вогонь. Після закипання маринад слід готувати близько п’яти хвилин.

Коли маринад остине і охолоне, ви можете залити ним скумбрію, нарізану на шматки.

Рибу слід маринувати в скляній ємності з кришкою. Не забувайте про такі компоненти маринаду, як 9% оцет та рослинна олія – одна чайна ложка.

Контейнер з рибою слід поставити в холодильник. Скумбрія повинна маринуватись в холодильнику 10 годин.

Як результат, страва виявиться дуже м’якою смачною і ніжною.

Джерело: ПростоВей

Все просто! Один психологічний принцип, який рятує стосунки від руйнування

субота, 8 листопад 2025, 12:09

Кожні стосунки - як банківський рахунок. Ми "вносимо кошти", коли проявляємо турботу, увагу й розуміння, і "знімаємо", коли зраджуємо довіру або ображаємо близьку людину. Саме цю метафору запропонував Стівен Р. Кові, автор книги "7 звичок високоефектив...

Перевірте себе! Простий візуальний тест, який розкриває, чи ви аналітик чи емоційний інтроверт

субота, 8 листопад 2025, 11:09

Ваза Рубіна - класичний приклад ілюзії «фігура/фон». Погляньте на чорно-біле зображення і вирішіть, що ви побачили першим: два профілі, що дивляться один на одного, чи вазу/колону в центрі. Перше враження може багато розповісти про ваш спосіб обробки і...