Є секрет! Як замаринувати скумбрію, щоб була смачніша за червону рибу

Червона риба вважається більш престижним продуктом, ніж скумбрія. Однак і скумбрію можна смачно приготувати, передають Патріоти України.

Подробиці

Маринована скумбрія може бути набагато апетитнішою, ніж червона риба.

Гості будуть в захваті від страви. Головне – повністю дотримуватися рецепту.

Як правильно замаринувати

Візьміть близько 600 грам риби, очистіть її та промийте.

200 мілілітрів води виливають в окрему ємність. Вода повинна бути підсоленою (достатньо однієї столової ложки солі). Вам також потрібно додати половину столової ложки цукру.

Не забувайте про інші спеції. Рекомендуємо додати кілька лаврових листочків, дві гвоздики, половину чайної ложки коріандру та ароматного перцю.

У такому вигляді вода ставиться на вогонь. Після закипання маринад слід готувати близько п’яти хвилин.

Коли маринад остине і охолоне, ви можете залити ним скумбрію, нарізану на шматки.

Рибу слід маринувати в скляній ємності з кришкою. Не забувайте про такі компоненти маринаду, як 9% оцет та рослинна олія – одна чайна ложка.

Контейнер з рибою слід поставити в холодильник. Скумбрія повинна маринуватись в холодильнику 10 годин.

Як результат, страва виявиться дуже м’якою смачною і ніжною.

Джерело: ПростоВей

А ви це знали? Як перевірити яйця на свіжість за допомогою води

п’ятниця, 19 липень 2024, 16:08

Такий спосіб не підійде, якщо ви захочете перевірити яйця відразу в супермаркеті. У магазині можна лише візуально оглянути яйця і якщо ви бачите, що шкарлупа виблискує або ж пошкоджена, то краще відкладіть і оберіть візуально якісні яйця, передають Пат...

Варто знати! Як використовувати кондиціонер і не захворіти

п’ятниця, 19 липень 2024, 15:30

Використання кондиціонера в літню спеку може спричинити захворювання. Так званою кондиціонерною хворобою називають почуття слабкості, переохолодження та задухи, викликане занадто довгим перебуванням у приміщенні з увімкнутим кондиціонером, передають Па...