Червона риба вважається більш престижним продуктом, ніж скумбрія. Однак і скумбрію можна смачно приготувати, передають Патріоти України.
Маринована скумбрія може бути набагато апетитнішою, ніж червона риба.
Гості будуть в захваті від страви. Головне – повністю дотримуватися рецепту.
Як правильно замаринувати
Візьміть близько 600 грам риби, очистіть її та промийте.
200 мілілітрів води виливають в окрему ємність. Вода повинна бути підсоленою (достатньо однієї столової ложки солі). Вам також потрібно додати половину столової ложки цукру.
Не забувайте про інші спеції. Рекомендуємо додати кілька лаврових листочків, дві гвоздики, половину чайної ложки коріандру та ароматного перцю.
У такому вигляді вода ставиться на вогонь. Після закипання маринад слід готувати близько п’яти хвилин.
Коли маринад остине і охолоне, ви можете залити ним скумбрію, нарізану на шматки.
Рибу слід маринувати в скляній ємності з кришкою. Не забувайте про такі компоненти маринаду, як 9% оцет та рослинна олія – одна чайна ложка.
Контейнер з рибою слід поставити в холодильник. Скумбрія повинна маринуватись в холодильнику 10 годин.
Як результат, страва виявиться дуже м’якою смачною і ніжною.
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...
Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...