Є секрет! Як запекти картоплю з хрумкою скоринкою та м’якою всередині

Рецепт запеченої картоплі надзвичайно простий, але вона виходить неперевершена. Рум’яна скоринка та м’яка структура всередині нікого не залишать байдужими, передають Патріоти України.

Що треба для приготування

Підготуйте наступний перелік продуктів:

  • картопля — 1 кг;
  • сіль — 1 ч.л.;
  • олія — за смаком;
  • перець — за смаком;
  • часник — 1 зубчик;
  • кріп — 3 гілочки.

Покрокове приготування

Для отримання найсмачнішої запеченої картоплі потрібно зробити наступні кроки:

  1. Картоплю очистити від шкірки та розрізати кожну картоплину на чотири частини. Маленькі бульби можна не розрізати.
  2. В каструлю набрати води, посолити та довести до кипіння. Після цього закласти в окріп картоплю та варити 5-7 хвилин.
  3. Готову картоплю перекласти в контейнер та накрити плівкою. Поставити в морозильну камеру на дві години. Секрет цього методу полягає в тому, що не випаровується волога. Потім вона зберігається і під час запікання під рум’яною скоринкою.
  4. Картоплю треба змастити олією та викласти на деко.
  5. Запікати в духовці протягом 40-50 хвилин при температурі +220 °C.
  6. Посипте готову картоплю подрібненим кропом. Смачного!

Розставлено крапки над "і": Вчені з’ясували, чи передається почуття гумору у спадок

неділя, 29 червень 2025, 9:47

Якщо ви - майстер жартів і сарказму, а ваші брати чи сестри ні, у вас є наукове виправдання. Нове дослідження доводить: на відміну від інтелекту або кольору очей, почуття гумору - це не спадкова риса, передають Патріоти України. Уперше науковці виріши...

Знайдіть бульдога, який не вписується в загальну картину. Тільки вправне око зможе це зробити

неділя, 29 червень 2025, 9:32

Сьогодні всім не завадить невеличка перерва — тож приєднуйтесь до розваги! Погляньте уважно на зображення з 25 чарівними французькими бульдогами й спробуйте знайти одного, який відрізняється від інших. Завдання не з легких: лише найуважніші змогли впор...