Є секрет! Як запекти картоплю з хрумкою скоринкою та м’якою всередині

Рецепт запеченої картоплі надзвичайно простий, але вона виходить неперевершена. Рум’яна скоринка та м’яка структура всередині нікого не залишать байдужими, передають Патріоти України.

Що треба для приготування

Підготуйте наступний перелік продуктів:

  • картопля — 1 кг;
  • сіль — 1 ч.л.;
  • олія — за смаком;
  • перець — за смаком;
  • часник — 1 зубчик;
  • кріп — 3 гілочки.

Покрокове приготування

Для отримання найсмачнішої запеченої картоплі потрібно зробити наступні кроки:

  1. Картоплю очистити від шкірки та розрізати кожну картоплину на чотири частини. Маленькі бульби можна не розрізати.
  2. В каструлю набрати води, посолити та довести до кипіння. Після цього закласти в окріп картоплю та варити 5-7 хвилин.
  3. Готову картоплю перекласти в контейнер та накрити плівкою. Поставити в морозильну камеру на дві години. Секрет цього методу полягає в тому, що не випаровується волога. Потім вона зберігається і під час запікання під рум’яною скоринкою.
  4. Картоплю треба змастити олією та викласти на деко.
  5. Запікати в духовці протягом 40-50 хвилин при температурі +220 °C.
  6. Посипте готову картоплю подрібненим кропом. Смачного!

Це справді працює! Як позбутися набряків на ногах - поради лікаря

п’ятниця, 9 травень 2025, 19:05

З невеликими набряками ніг стикався, напевно, кожен – після важкого дня зʼявляються сліди від шкарпеток або взуття стає тісним, передають Патріоти України. Набряки можуть бути наслідком тривалого сидіння чи стояння або ж симптомом небезпечного захворюв...

Господиням на замітку! Просто покладіть лимон у духовку - через годину вона буде сяяти

п’ятниця, 9 травень 2025, 18:35

Лимони — це екзотичні фрукти, які мають різноманітне застосування в кулінарних рецептах. Мало хто знає, що вони також діють як природний засіб для чищення. Завдяки простому «лимонному рецепту» ви легко і швидко очистите забруднену духовку, пише сайт Be...