Є секрет! Як запекти картоплю з хрумкою скоринкою та м’якою всередині

Рецепт запеченої картоплі надзвичайно простий, але вона виходить неперевершена. Рум’яна скоринка та м’яка структура всередині нікого не залишать байдужими, передають Патріоти України.

Що треба для приготування

Підготуйте наступний перелік продуктів:

  • картопля — 1 кг;
  • сіль — 1 ч.л.;
  • олія — за смаком;
  • перець — за смаком;
  • часник — 1 зубчик;
  • кріп — 3 гілочки.

Покрокове приготування

Для отримання найсмачнішої запеченої картоплі потрібно зробити наступні кроки:

  1. Картоплю очистити від шкірки та розрізати кожну картоплину на чотири частини. Маленькі бульби можна не розрізати.
  2. В каструлю набрати води, посолити та довести до кипіння. Після цього закласти в окріп картоплю та варити 5-7 хвилин.
  3. Готову картоплю перекласти в контейнер та накрити плівкою. Поставити в морозильну камеру на дві години. Секрет цього методу полягає в тому, що не випаровується волога. Потім вона зберігається і під час запікання під рум’яною скоринкою.
  4. Картоплю треба змастити олією та викласти на деко.
  5. Запікати в духовці протягом 40-50 хвилин при температурі +220 °C.
  6. Посипте готову картоплю подрібненим кропом. Смачного!

Психологічний тест: Виберіть ручку - і дізнайтесь правду про себе

субота, 25 жовтень 2025, 23:10

Психологічний тест, який зараз активно поширюється в мережі, допоможе визначити, ким ви є насправді - реалістом, мрійником, активною людиною чи елегантним перфекціоністом. Все, що потрібно, - обрати одну з чотирьох ручок, передають Патріоти України. Та...

Доступний всім! Цей продукт здатен покращити вашу пам’ять та концентрацію вже за тиждень

субота, 25 жовтень 2025, 18:45

Постійна втома, забування деталей і складнощі з концентрацією - проблема, знайома багатьом. Вчені кажуть, що є один простий продукт, який допомагає мозку працювати ефективніше, передають Патріоти України. Що це за продукт? Дослідження підтверджують, щ...