Є секрет! Як запекти куряче філе, щоб було вдвічі соковитішим

Якщо ви досі думаєте, що куряче філе завжди буде після приготування сухим і давким, то спробуйте запекти його за цим рецептом. Соковиті волокна будуть танути в роті, при цьому страва вийде досить корисною і дуже смачною, передають Патріоти України.

Подробиці

Філе потрібно замаринувати у білому (без цукру) йогурті або в сметані. Додати сіль, улюблені прянощі та трішки гірчиці. Достатньо 30 хвилин, щоб філе було готовим до відправлення у духовку.

Перед запіканням додайте будь-які фрукти, наприклад, яблуко, персик, грушу. Фруктовий сік збереже соковитість самого м’яса, ви отримаєте дуже ніжне філе. Ароматний присмак фруктів буде чудовим у салатах і з різними гарнірами.

Джерело: ПростоВей

А ви це знали? Чому літаки залишають білі смуги у небі

субота, 13 грудень 2025, 12:26

Принцип, за яким літаки тримаються у повітрі, давно ні для кого не є ані секретом, ані дивом. Тим більше вражає, що білі сліди, які залишаються за крилатими машинами у небі, досі здаються людям загадковими і навіть стають основою для різних теорій змов...

Що ви побачите першим: саксофоніста чи жіноче обличчя? Відповідь розкриє вашу особистість!

субота, 13 грудень 2025, 12:09

Цей тест на особистість заснований на оптичних ілюзіях. Дослідження показують, що спосіб, яким ми сприймаємо такі зображення, може бути пов’язаний з домінантною півкулею мозку, передають Патріоти України. Людський мозок складається з двох півкуль, які ...