Є секрет! Як запекти куряче філе, щоб було вдвічі соковитішим

Якщо ви досі думаєте, що куряче філе завжди буде після приготування сухим і давким, то спробуйте запекти його за цим рецептом. Соковиті волокна будуть танути в роті, при цьому страва вийде досить корисною і дуже смачною, передають Патріоти України.

Подробиці

Філе потрібно замаринувати у білому (без цукру) йогурті або в сметані. Додати сіль, улюблені прянощі та трішки гірчиці. Достатньо 30 хвилин, щоб філе було готовим до відправлення у духовку.

Перед запіканням додайте будь-які фрукти, наприклад, яблуко, персик, грушу. Фруктовий сік збереже соковитість самого м’яса, ви отримаєте дуже ніжне філе. Ароматний присмак фруктів буде чудовим у салатах і з різними гарнірами.

Джерело: ПростоВей

Для справжніх кавоманів! Ось як зробити смак кави гармонійнішим

понеділок, 22 липень 2024, 15:10

Кава, за своєю природою, досить гіркий напій. Однак іноді ця нотка виявляється настільки домінуючою, що навіть найзапекліші кавомани не можуть пити її не скривившись, передають Патріоти України. Якщо кава надмірно гірчить, слід звернути увагу на етикет...

А ви це знали? Що буде з організмом, якщо кожного дня споживати оливкову олію

понеділок, 22 липень 2024, 14:49

Користь оливкової олії для здоров'я полягає у її компонентах, особливо олеїновій кислоті, що має надзвичайно корисні властивості, передають Патріоти України. Оливкова олія надзвичайно корисна для нашого здоров’я. Вона знижує ризик деменції, запобігає з...