Є секрет! Як запекти куряче філе, щоб було вдвічі соковитішим

Якщо ви досі думаєте, що куряче філе завжди буде після приготування сухим і давким, то спробуйте запекти його за цим рецептом. Соковиті волокна будуть танути в роті, при цьому страва вийде досить корисною і дуже смачною, передають Патріоти України.

Подробиці

Філе потрібно замаринувати у білому (без цукру) йогурті або в сметані. Додати сіль, улюблені прянощі та трішки гірчиці. Достатньо 30 хвилин, щоб філе було готовим до відправлення у духовку.

Перед запіканням додайте будь-які фрукти, наприклад, яблуко, персик, грушу. Фруктовий сік збереже соковитість самого м’яса, ви отримаєте дуже ніжне філе. Ароматний присмак фруктів буде чудовим у салатах і з різними гарнірами.

Джерело: ПростоВей

Як розпізнати справжній мед і не купити підробку - поради бджоляра

вівторок, 23 грудень 2025, 13:05

Майже половина меду, який потрапляє до ЄС, може містити цукрові сиропи та інші домішки, попереджає Аня Йоб із краківської пасіки «Галіція». Як не потрапити на фальшивку та обрати справжній, натуральний мед, передають Патріоти України. На що звернути ув...

Всього 5 хвилин ходьби - і ваш мозок оживає: Що показали нові дослідження

вівторок, 23 грудень 2025, 12:45

Вчені підтверджують: навіть коротка прогулянка позитивно впливає на здоров’я мозку, передають Патріоти України. Порада експертів: навіть коротка прогулянка навколо кварталу щодня допомагає підтримувати мозок у тонусі. Сидячий спосіб життя шкодить не ли...