Є секрет! Як запекти куряче філе, щоб було вдвічі соковитішим

Якщо ви досі думаєте, що куряче філе завжди буде після приготування сухим і давким, то спробуйте запекти його за цим рецептом. Соковиті волокна будуть танути в роті, при цьому страва вийде досить корисною і дуже смачною, передають Патріоти України.

Подробиці

Філе потрібно замаринувати у білому (без цукру) йогурті або в сметані. Додати сіль, улюблені прянощі та трішки гірчиці. Достатньо 30 хвилин, щоб філе було готовим до відправлення у духовку.

Перед запіканням додайте будь-які фрукти, наприклад, яблуко, персик, грушу. Фруктовий сік збереже соковитість самого м’яса, ви отримаєте дуже ніжне філе. Ароматний присмак фруктів буде чудовим у салатах і з різними гарнірами.

Джерело: ПростоВей

ТОП-7 причин, чому не можна придушувати свої емоції

вівторок, 25 листопад 2025, 8:15

Багато людей звикли стримувати свої емоції. Ми боїмося показати гнів, роздратування чи сум, не хочемо засмучувати інших або виглядати слабкими. Проте постійне придушення емоцій може мати серйозні наслідки для психічного та фізичного здоров’я, передають...

Народні прикмети на 25 листопада: Чому на Клима Холодного українці традиційно починали важливі справи натщесерце

вівторок, 25 листопад 2025, 7:09

Православне свято 25 листопада за новим календарем (8 грудня за старим) - день пам'яті Климента I, папи Римського і одного з апостолів від сімдесяти (у народі - Клим Холодний). За юліанським календарем - святителя Іоанна Милостивого, патріарха Олександ...