
Якщо ви досі думаєте, що куряче філе завжди буде після приготування сухим і давким, то спробуйте запекти його за цим рецептом. Соковиті волокна будуть танути в роті, при цьому страва вийде досить корисною і дуже смачною, передають Патріоти України.
Філе потрібно замаринувати у білому (без цукру) йогурті або в сметані. Додати сіль, улюблені прянощі та трішки гірчиці. Достатньо 30 хвилин, щоб філе було готовим до відправлення у духовку.
Перед запіканням додайте будь-які фрукти, наприклад, яблуко, персик, грушу. Фруктовий сік збереже соковитість самого м’яса, ви отримаєте дуже ніжне філе. Ароматний присмак фруктів буде чудовим у салатах і з різними гарнірами.
Ви коли-небудь ловили себе на думці, що у вашому житті чогось не вистачає, але складно зрозуміти - чого саме? Цей простий психологічний тест допоможе побачити приховані потреби з несподіваного ракурсу, передають Патріоти України. Перед вами п’ять різни...
Якщо ваш кіт кричить на одного з членів сім’ї більше, ніж на інших, ви не вигадуєте. Нове дослідження показує: коти значно частіше нявкають при зустрічі з чоловіками. І причина смішно проста - чоловіки гірше помічають ледь помітні сигнали котів, тому т...