Є секрет! Як запекти куряче філе, щоб було вдвічі соковитішим

Якщо ви досі думаєте, що куряче філе завжди буде після приготування сухим і давким, то спробуйте запекти його за цим рецептом. Соковиті волокна будуть танути в роті, при цьому страва вийде досить корисною і дуже смачною, передають Патріоти України.

Подробиці

Філе потрібно замаринувати у білому (без цукру) йогурті або в сметані. Додати сіль, улюблені прянощі та трішки гірчиці. Достатньо 30 хвилин, щоб філе було готовим до відправлення у духовку.

Перед запіканням додайте будь-які фрукти, наприклад, яблуко, персик, грушу. Фруктовий сік збереже соковитість самого м’яса, ви отримаєте дуже ніжне філе. Ароматний присмак фруктів буде чудовим у салатах і з різними гарнірами.

Джерело: ПростоВей

Яйця корисні, але не для всіх: Кому варто обмежити їх споживання

четвер, 25 грудень 2025, 16:07

Яйця роками вважалися шкідливими через високий вміст холестерину. Сьогодні ж експерти дедалі частіше говорять про їхню користь і радять включати цей продукт у щоденний раціон. Проте фахівці наголошують: яйця підходять не всім, і в деяких випадках їхнє ...

Курка чи індичка: Що корисніше для здоров’я?

четвер, 25 грудень 2025, 13:07

Обидва види м’яса мають свої переваги, передають Патріоти України.