Є секрет! Як зберегти соковитість курячого філе під час смаження

Куряче філе незамінне джерело білку, для спортсменів та людей, які слідкують за ЗХ. Але незважаючи на багато переваг цього м’яса, у нього є суттєва вада - відчутна сухість м’яса, передають Патріоти України.

Однак при правильному обсмаженні курка завжди залишатиметься соковитою.

Про які правила важливо знати

Обробка м’яса

Не всі господині пам’ятають, що куряче філе для соковитості та поліпшення текстури можна відбити. Для цього потрібно на шматок м’яса покласти харчову плівку та акуратно пройтися молоточком.

Після цього можна приступати до інших процедур.

Маринад

Не варто вважати, що куряче філе може обійтися без маринаду: завдяки цій хитрості м’ясо вийде соковитим, смачним та м’яким.

Вибирати основу для маринаду можна будь-яку. Найбільш якісними варіантами є натуральний йогурт, соєвий соус або навіть звичайна олія із соком лимона.

Правильне обсмаження

Важливо встигнути “запечатати” сік усередині шматка філе при жарінні, тому необхідно пару хвилин обсмажувати грудку на інтенсивному вогні з кожного боку.

Після того, як з’явиться скоринка золотистого кольору, можна зменшити вогонь і смажити м’ясо до готовності.

Джерело: ПростоВей

Допоможе один інгредієнт! Риба більше не буде прилипати та розвалюватись

середа, 28 серпень 2024, 10:09

Риба - смачна страва, коли подають вже готову на стіл. Коли треба самостійно її приготувати, можуть виникати складнощі. Іноді вона прилипає до сковороди, а іноді просто розвалюється на частини. Їстівна страва просто їстівна, але не естетична, передають...

А ви це знали? які продукти були елітними в СРСР - їх могли дозволити собі лише заможні люди

середа, 28 серпень 2024, 9:48

Попри те, що в СРСР намагалися зробити всіх рівними та однаковими, можна було легко виділити з натовпу більш заможних людей. Соціальна нерівність проявлялася не тільки в розподілі житла, товарів чи автомобілів, передають Патріоти України. Деяка їжа, я...