Куряче філе незамінне джерело білку, для спортсменів та людей, які слідкують за ЗХ. Але незважаючи на багато переваг цього м’яса, у нього є суттєва вада - відчутна сухість м’яса, передають Патріоти України.
Однак при правильному обсмаженні курка завжди залишатиметься соковитою.
Обробка м’яса
Не всі господині пам’ятають, що куряче філе для соковитості та поліпшення текстури можна відбити. Для цього потрібно на шматок м’яса покласти харчову плівку та акуратно пройтися молоточком.
Після цього можна приступати до інших процедур.
Не варто вважати, що куряче філе може обійтися без маринаду: завдяки цій хитрості м’ясо вийде соковитим, смачним та м’яким.
Вибирати основу для маринаду можна будь-яку. Найбільш якісними варіантами є натуральний йогурт, соєвий соус або навіть звичайна олія із соком лимона.
Важливо встигнути “запечатати” сік усередині шматка філе при жарінні, тому необхідно пару хвилин обсмажувати грудку на інтенсивному вогні з кожного боку.
Після того, як з’явиться скоринка золотистого кольору, можна зменшити вогонь і смажити м’ясо до готовності.
Якщо вам потрібно схуднути швидко і ефективно, не поспішайте братися за виснажливі дієти. Існують продукти, що природним шляхом прискорюють спалювання жиру і допомагають досягти результатів вже за кілька тижнів, передають Патріоти України. Вони насичую...
Здорове харчування — це ключ до здорового способу життя і захисту психічного здоров’я, твердять вчені, передають Патріоти України. Деяка їжа підвищує настрій, активізує пам’ять і допомагає мозку працювати з максимальною ефективністю, твердить професорк...