
Петрушка - популярна зелень на українській кухні. Але вона швидко в’яне, особливо влітку. Як зберегти її свіжість надовго? Експерти поділилися найкращими методами зберігання петрушки в холодильнику та морозильній камері, передають Патріоти України.
Поставте пучок петрушки в склянку або банку з водою (близько 1 см води на дні), як квіти.
Термін зберігання: 5–7 днів.
Порада: змінюйте серветку або знову зволожуйте її кожні 2 дні.
Термін зберігання: 7–10 днів.
Так! Але не просто кидати в морозилку — так вона потемніє і втратить аромат.
Найкраще — заморожувати у воді або олії в формочках для льоду:
Термін зберігання:
Таку петрушку слід викинути.
Цей тест допоможе дізнатися щось нове про себе та весело провести час. Подивіться на малюнок і скажіть, що ви бачите. Кожен сприймає ілюстрацію по-своєму - це оптична ілюзія, яка відкриває особливості вашої особистості, передають Патріоти України. 1. М...
Дослідники встановили, що віддалена або гібридна робота може позитивно впливати на психічне здоров’я, передусім у жінок із ментальними труднощами. Найкращим форматом для них виявився гібридний графік: переважно робота з дому та 1–2 робочі дні в офісі. ...