
Петрушка - популярна зелень на українській кухні. Але вона швидко в’яне, особливо влітку. Як зберегти її свіжість надовго? Експерти поділилися найкращими методами зберігання петрушки в холодильнику та морозильній камері, передають Патріоти України.
Поставте пучок петрушки в склянку або банку з водою (близько 1 см води на дні), як квіти.
Термін зберігання: 5–7 днів.
Порада: змінюйте серветку або знову зволожуйте її кожні 2 дні.
Термін зберігання: 7–10 днів.
Так! Але не просто кидати в морозилку — так вона потемніє і втратить аромат.
Найкраще — заморожувати у воді або олії в формочках для льоду:
Термін зберігання:
Таку петрушку слід викинути.
Атеросклероз може розвиватися роками непомітно - без болю, без тривожних симптомів. Іноді перший дзвінок - серцевий напад. Дізнайтеся, які приховані сигнали варто помічати і коли варто перейти в режим пильності, передають Патріоти України. Якщо ноги бо...
Найнеприємніше у макіяжі - це коли ретельно нанесена пудра вже за кілька годин "зникає" з обличчя або збирається плямами. Здавалося б, вирішення проблеми полягає у виборі дорогої косметики чи професійних пензлів, передають Патріоти України. Але візажис...