Вершкове масло – це вкрай корисний продукт, який обов’язково має бути в раціоні як дорослих, так і дітей, передають Патріоти України.
Без вершкового масла в кулінарії не обійтися, бо не вийде запашної випічки, смачної каші чи ароматного картопляного пюре. Та й жоден сніданок не обходиться без бутербродів із маслом. Однак, продукт треба правильно зберігати, щоб він був свіжим та смачним упродовж тривалого часу.
Звичайно, вершкове масло треба зберігати в холодильнику. Аби продукт не втрачав своєї свіжості та смаку, також необхідно слідкувати, щоб температура в холодильнику була не вище п’яти градусів.
Найкраще зберігати вершкове масло в непрозорій ємності чи додатковій упаковці, бо воно не любить світла і швидко вбирає сторонні запахи. Продукт під дією цих зовнішніх чинників втрачає свій смак і колір, може гірчити.
Якщо ви купуєте масло про запас, тоді в холодильнику краще зберігати невелику частину, а все інше варто класти до морозилки. Там із маслом все буде гаразд, воно до 12 місяців зберігатиме свою якість та смак.
Наприклад, змочіть булку водою і поставте її в розігріту до 180 градусів духовку на 5 хвилин — скоринка знову стане хрусткою, а м’якуш — ніжним і м’яким, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Є ще простіший варіант: обгорніть хліб у вологу се...
Смартфони часто звинувачують у тому, що вони заважають зосередитися, проте нове дослідження, опубліковане у Frontiers in Computer Science, доводить, що люди відвертають увагу незалежно від наявності телефону поруч, передають Патріоти України. Експериме...