Є секрет! Як зробити аромат парфуму стійкішим

Якщо ваш парфум не тримається так довго, як вам би того хотілося, є кілька порад, які можуть допомогти зберегти його аромат на тілі довше, передають Патріоти України.

На сторінці Aromagolic розповіли про три ефективні методи, які допоможуть вам подовжити стійкість вашого парфуму:

  1. Зволожена шкіра: щоб аромат тримався довше, нанесіть лосьйон або крем на ділянки шкіри, де ви плануєте наносити парфум. Вологе середовище допомагає зберегти аромати, оскільки зволожена шкіра не поглинає їх так швидко, як суха. Дайте лосьйону вбратися, а потім наносьте парфум. Зволожена шкіра створює бар'єр, який дозволяє парфуму краще затримуватися та поступово розкривати свої ноти протягом дня.
  2. Волосся: воно здатне добре утримувати аромат, тому ви можете використати це на свою користь. Нанесіть невелику кількість парфуму на гребінець і розчісуйте волосся. Це дозволяє парфуму рівномірно розподілитися по волоссю та створити триваліший ароматний ефект. Важливо не зловживати цією технікою, щоб уникнути пересичення парфумом.
  3. Правильне зберігання: щоб забезпечити довготривале збереження аромату, важливо правильно зберігати парфум. Завжди накривайте його ковпачком, щоб уникнути контакту з повітрям, який може знизити якість парфуму. Зберігайте його у темному місці, якомога далі від прямих сонячних променів і змін температури, які можуть вплинути на його склад і стійкість.

Використовуючи ці прості поради, ви зможете зберегти бажаний аромат парфуму протягом усього дня, навіть якщо він не відрізняється стійкістю.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...