Скориставшись цим рецептом, будь-який шматок м’яса, особливо яловичину, можна зробити ніжним на смак, наче ви їсте дорогу вирізку, передають Патріоти України.
Секрет у тому, щоб готувати яловичину зі спеціями та соєвим соусом.
Готування займе лише п’ять хвилин. За цей час соус і часник зроблять м’ясо дуже ніжним і м’яким, що розпадається на волокна.
Складові
Приготування
М’ясо нарізаємо тонкими слайсами, чим тонше, тим краще воно вбирає маринад.
У миску викладаємо соєвий соус, спеції, яйце, крохмаль і все перемішуємо.
Викладаємо у цю тарілку шматочки м’яса. Нарізаємо дрібно цибулю та імбир, додаємо до м’яса. Даємо соусу просочити м’ясо.
Розігріваємо сковорідку та смажимо м’ясо дві хвилини. Важливо стежити, щоб шматочки не злиплися.
Обсмажуємо окремо цибулю та викладаємо її в сковорідку з м’ясом.
Тушкуємо все 3 хвилини. Наприкінці кладемо часник, імбир і крохмаль, розведений водою. Томимо страву 5 хвилин на сковороді і вимикаємо вогонь.
Найніжніше м’ясо готове. Смачного!
Дослідження показують, що харчування прямо впливає на настрій і психологічний стан. Ось список продуктів, які допомагають боротися з депресією та підвищують рівень енергії, передають Патріоти України. Багата омега-3 жирними кислотами, які підтримують з...
Купівля парфумів часто перетворюється на лотерею: справжній аромат чи підробка? Астрологи моди і експерти з косметики радять звертати увагу на деталі, які видають підробку навіть на перший погляд, передають Патріоти України. На що варто звернути увагу:...