Скориставшись цим рецептом, будь-який шматок м’яса, особливо яловичину, можна зробити ніжним на смак, наче ви їсте дорогу вирізку, передають Патріоти України.
Секрет у тому, щоб готувати яловичину зі спеціями та соєвим соусом.
Готування займе лише п’ять хвилин. За цей час соус і часник зроблять м’ясо дуже ніжним і м’яким, що розпадається на волокна.
Складові
Приготування
М’ясо нарізаємо тонкими слайсами, чим тонше, тим краще воно вбирає маринад.
У миску викладаємо соєвий соус, спеції, яйце, крохмаль і все перемішуємо.
Викладаємо у цю тарілку шматочки м’яса. Нарізаємо дрібно цибулю та імбир, додаємо до м’яса. Даємо соусу просочити м’ясо.
Розігріваємо сковорідку та смажимо м’ясо дві хвилини. Важливо стежити, щоб шматочки не злиплися.
Обсмажуємо окремо цибулю та викладаємо її в сковорідку з м’ясом.
Тушкуємо все 3 хвилини. Наприкінці кладемо часник, імбир і крохмаль, розведений водою. Томимо страву 5 хвилин на сковороді і вимикаємо вогонь.
Найніжніше м’ясо готове. Смачного!
З настанням літньої спеки серед автомобілістів зростає хвилювання щодо безпечності заправляння автомобіля до повного бака. Існує поширений міф про те, що це може призвести до вибуху через розширення пального під впливом високої температури. Щоб розвіят...
14 червня за новим календарним стилем (27 червня - за старим) - день пам'яті пророка Єлисея. У народі день отримав назву Єлисей Гречкосій. 14 червня за старим календарним стилем - день пам'яті мучеників Юстина Філософа та інших, преподобного Агапіта К...