Скориставшись цим рецептом, будь-який шматок м’яса, особливо яловичину, можна зробити ніжним на смак, наче ви їсте дорогу вирізку, передають Патріоти України.
Секрет у тому, щоб готувати яловичину зі спеціями та соєвим соусом.
Готування займе лише п’ять хвилин. За цей час соус і часник зроблять м’ясо дуже ніжним і м’яким, що розпадається на волокна.
Складові
Приготування
М’ясо нарізаємо тонкими слайсами, чим тонше, тим краще воно вбирає маринад.
У миску викладаємо соєвий соус, спеції, яйце, крохмаль і все перемішуємо.
Викладаємо у цю тарілку шматочки м’яса. Нарізаємо дрібно цибулю та імбир, додаємо до м’яса. Даємо соусу просочити м’ясо.
Розігріваємо сковорідку та смажимо м’ясо дві хвилини. Важливо стежити, щоб шматочки не злиплися.
Обсмажуємо окремо цибулю та викладаємо її в сковорідку з м’ясом.
Тушкуємо все 3 хвилини. Наприкінці кладемо часник, імбир і крохмаль, розведений водою. Томимо страву 5 хвилин на сковороді і вимикаємо вогонь.
Найніжніше м’ясо готове. Смачного!
Аномальна спека останніх днів завдає багатьом незручностей, знижує концентрацію уваги та підвищує втому. Особливо важко заснути вночі, коли температура не опускається нижче 20 градусів. Щоб полегшити засинання і відновити сили, варто ввечері відновити ...
Уявіть, що ви запізнюєтеся на роботу і маєте обрати лише одні штани зі вішалки. Не роздумуючи довго, зробіть свій вибір - і він підкаже, в чому саме ваша сила. Кожна модель - це не просто одяг, а відображення вашої особистості, уподобань і життєвих під...