Є секрет! Як зробити найтвердіше м’ясо м’яким за 5 хвилин

Скориставшись цим рецептом, будь-який шматок м’яса, особливо яловичину, можна зробити ніжним на смак, наче ви їсте дорогу вирізку, передають Патріоти України.

Секрет у тому, щоб готувати яловичину зі спеціями та соєвим соусом.

Подробиці

Готування займе лише п’ять хвилин. За цей час соус і часник зроблять м’ясо дуже ніжним і м’яким, що розпадається на волокна.

Складові

  • Яловичина – 350 грамів.
  • Соєвий соус – 3 ложки.
  • Цибулина – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Крохмаль – 1 ложка.
  • Імбир – 10 грамів.
  • Оцет 9% – 1 чайна ложка.
  • Сіль та перець за смаком.
  • Соєвий соус.

Приготування

М’ясо нарізаємо тонкими слайсами, чим тонше, тим краще воно вбирає маринад.

У миску викладаємо соєвий соус, спеції, яйце, крохмаль і все перемішуємо.

Викладаємо у цю тарілку шматочки м’яса. Нарізаємо дрібно цибулю та імбир, додаємо до м’яса. Даємо соусу просочити м’ясо.

Розігріваємо сковорідку та смажимо м’ясо дві хвилини. Важливо стежити, щоб шматочки не злиплися.

Обсмажуємо окремо цибулю та викладаємо її в сковорідку з м’ясом.

Тушкуємо все 3 хвилини. Наприкінці кладемо часник, імбир і крохмаль, розведений водою. Томимо страву 5 хвилин на сковороді і вимикаємо вогонь.

Найніжніше м’ясо готове. Смачного!

Ці дні обіцяють удачу для нових починань! Дізнайтеся, коли найкраще почати нову справу!

четвер, 18 вересень 2025, 23:10

Ніколи не знаєте, коли починати нові проекти чи справи? У зодіаку є певні дні, коли ваші починання матимуть найкращі шанси на успіх! Ми розповімо вам, в які дні краще не зволікати, а діяти! Ось найбільш удачливі дні для нових починань, які принесуть ва...

Перевірте себе! Те, що ви побачите першим, найточніше опише вашу особистість

четвер, 18 вересень 2025, 18:47

Пройдіть цей простий і водночас пізнавальний тест! Достатньо лише кількох секунд, щоб відкрити для себе приховані риси, про які ви навіть не здогадувалися, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Цей тест ґрунтується на ідеї, що те, що ви бачит...