
Скориставшись цим рецептом, будь-який шматок м’яса, особливо яловичину, можна зробити ніжним на смак, наче ви їсте дорогу вирізку, передають Патріоти України.
Секрет у тому, щоб готувати яловичину зі спеціями та соєвим соусом.
Готування займе лише п’ять хвилин. За цей час соус і часник зроблять м’ясо дуже ніжним і м’яким, що розпадається на волокна.
Складові
Приготування
М’ясо нарізаємо тонкими слайсами, чим тонше, тим краще воно вбирає маринад.
У миску викладаємо соєвий соус, спеції, яйце, крохмаль і все перемішуємо.
Викладаємо у цю тарілку шматочки м’яса. Нарізаємо дрібно цибулю та імбир, додаємо до м’яса. Даємо соусу просочити м’ясо.
Розігріваємо сковорідку та смажимо м’ясо дві хвилини. Важливо стежити, щоб шматочки не злиплися.
Обсмажуємо окремо цибулю та викладаємо її в сковорідку з м’ясом.
Тушкуємо все 3 хвилини. Наприкінці кладемо часник, імбир і крохмаль, розведений водою. Томимо страву 5 хвилин на сковороді і вимикаємо вогонь.
Найніжніше м’ясо готове. Смачного!
Є певні види рослин, які, за повір'ями, посаджені біля дому, можуть бути оберігами. Одна зних = горобина. До речі, згідно із календарем городника, у листопаді як раз можна висаджувати це дерево - воно відноситься до зимостійких культур, передають Патрі...
Розлучення - одна з найважчих подій у житті, яка зачіпає не лише подружжя, а й їхні сім’ї. І хоча ніхто не одружується з думкою про розрив, статистика невтішна: за даними Центрального статистичного управління, у 2024 році розлучилися майже 57 тисяч пар...