Є секрет! Як зробити найтвердіше м’ясо м’яким за 5 хвилин

Скориставшись цим рецептом, будь-який шматок м’яса, особливо яловичину, можна зробити ніжним на смак, наче ви їсте дорогу вирізку, передають Патріоти України.

Секрет у тому, щоб готувати яловичину зі спеціями та соєвим соусом.

Подробиці

Готування займе лише п’ять хвилин. За цей час соус і часник зроблять м’ясо дуже ніжним і м’яким, що розпадається на волокна.

Складові

  • Яловичина – 350 грамів.
  • Соєвий соус – 3 ложки.
  • Цибулина – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Крохмаль – 1 ложка.
  • Імбир – 10 грамів.
  • Оцет 9% – 1 чайна ложка.
  • Сіль та перець за смаком.
  • Соєвий соус.

Приготування

М’ясо нарізаємо тонкими слайсами, чим тонше, тим краще воно вбирає маринад.

У миску викладаємо соєвий соус, спеції, яйце, крохмаль і все перемішуємо.

Викладаємо у цю тарілку шматочки м’яса. Нарізаємо дрібно цибулю та імбир, додаємо до м’яса. Даємо соусу просочити м’ясо.

Розігріваємо сковорідку та смажимо м’ясо дві хвилини. Важливо стежити, щоб шматочки не злиплися.

Обсмажуємо окремо цибулю та викладаємо її в сковорідку з м’ясом.

Тушкуємо все 3 хвилини. Наприкінці кладемо часник, імбир і крохмаль, розведений водою. Томимо страву 5 хвилин на сковороді і вимикаємо вогонь.

Найніжніше м’ясо готове. Смачного!

Цей спосіб творить дива! Як знизити кров'яний тиск без ліків

неділя, 30 червень 2024, 23:00

Експерти Американської кардіологічної асоціації опублікували в журналі Circulation матеріал, де розповіли про ключові зміни у житті, які допомагають знижувати артеріальний тиск, передають Патріоти України. Інші дослідники із Школи медицини Університету...

Водіям на замітку! Як швидко в спеку охолодити сидіння та кермо автомобіля

неділя, 30 червень 2024, 22:00

Влітку під час спеки водії та пасажири стикаються з кількома труднощами. Одна з них - підвищення температури повітря у салоні автомобіля. І проблема полягає не тільки в тому, що в машині стає спекотно та душно, пише pixelinform.com, передають Патріоти ...